GOL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Zakupiłem niedawno hosting - http://allegro.pl/show_item.php?item=81666160 W mojej ocenie najlepsza oferta na Allegro. Wypowiedzcie sie na temat tego czy dobrze wydałem pieniadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 To servery http://www.i365.pl/ troche o nich jest na forum poszukaj ... Ale tak ostatnio przegladalem allegro to ladnie tam sprzedaja konta (choc moze to resellerzy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Reseller i365, wolalbym kupic u zrodla . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Już od tygodnia dysponujemy nowy serwerami, które są wyposarzone w 4 procesory Intel Xeon 3,2 Ghz oraz 4GB razu, i stoją na terenie niemiec!! Te konta na serwerze w niemczech (fututo.pl) to jest reseller serverownia.pl czyli hosting jest na vps-ach z server4you.de. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Pośród różnych allegrowiczów, którzy oferowali przykładowo 20GB transferu na miesiąc i 1 GB HDD co jest zresztą wielką ściemą bo za taki transfer nie płaci się kilkunastu złotych, ten za 30/rok wydał mi się spoko. Z tego co pisaliście zrozumiałem, że nie jest tak źle;) Deutchland liber alles . Jeżeli jeszcze cos, proszę o dopisanie. danke sehr :| :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 są wyposarzone w 4 procesory Intel Xeon 3,2 Ghz oraz 4GB razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Lubię też ten fragment: " poróbnaniu z starymi znacząco poprawiły się znaczące czynniki" ;-). To, że to klasyczny (tfu ble yuck) wannabe-hosting-krzak już pominę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Pisałem do nich posta odpisali że korzystają tylko z resselera serverowni.pl. Kurcze - warto u nich kupić ten hosting? Co przemawia za a co przeciw Napisałem, ze niewspomnieli na aukcji o resellerze i ze wiekszosc allegrowiczow co licytowali pewnie tezo tym nie wiedza i spytalem co wy na to ciekawe co odpowiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 A co Cię tak do nich ciągnie? Masz kilka pewniejszych ofert firm z dedykami za podobne pieniądze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Jeśli już chcesz kupić koniecznie na allegro to zobacz tą ofertę: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=277538 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Nie ciagnie mnie do nich ale mam do wydania tylko 30 zł a chce dorwac pewny hosting. peter sim a czym różni się ta aukcja od tamtej? kase wpłacam jutro , wiec jeszcze mam czas by zmienić oferte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MirandaInternet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Reseller to nie ktos gorszy tylko ktos, kto odsprzedaje uslugi innej firmy oferujac wlasny support. Czesto wystepuja pod wlasna marką, zeby nie konkurowac ze soba. Nalezy popytac o opinie ich uzytkownikow. Jest tu specjalne forum do tego: http://www.webhostingtalk.pl/viewforum.php?f=32 Resellerzy sa po prostu w pewnym sensie handlowcami / mlodszymi administratorami firmy wynajmujacej im serwer. Czesto chca udostepniac hosting, ale nie stac ich po prostu na wlasny dedykowany serwer i zaczynaja od kont resellerskich. Natomiast osobnym tematem jest jakosc ich uslug. No i czy stosuja duzy overselling zeby obnizyc ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2006 Zdecydowałem się po przemysleniu i przeczytaniu waszych opinni na tego resellera i365.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach