iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 (edytowany) Temat do opinii nad serwisem ServerSite.eu Edytowano Luty 3, 2012 przez Miłosz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 hmm. Może jestem ślepy ale co tu oceniać skoro strona nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Może chodziło o serversite.eu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 A może: http://www.servsite.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 (edytowany) serversite.eu Prosze moda o zmienienie Moj blad. sorka Czy ta firma istnieje od 5lat jak to Admin mowi ? I czy nie zwina się za 2 dni ? Prosze ten temat usunac .. I zrobie nowy porządny. Edytowano Luty 3, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Prosze ten temat usunac .. I zrobie nowy porządny. A po co? Poprawiłem nazwę tematu. Wg regonu firma istnieje od początku 2008 roku. Nie mogłeś sobie sprawdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Nie znam się na tym. Obecnie testuję u nich VPS. No bo bylo troche spamu w nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 A po co? Poprawiłem nazwę tematu. Wg regonu firma istnieje od początku 2008 roku. Nie mogłeś sobie sprawdzić? Wcześniej widniała pod inną nazwą, łącznie na rynku ponad 5 lat, ale to taki szczegół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 (edytowany) Po prostu się boję, że strona mi się fajnie zrobi (z filmikami) a tu zwiną się czy coś. Ale się uspokoiłem . Dziękuje za udział w dyskusji. Teraz co do opinii. Bardzo dobry kontakt z adminem. Można się z nim dogadać, szczegółów nie zdradzę. Kupiłem VPS Edytowano Luty 3, 2012 przez iSpaces (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Wcześniej widniała pod inną nazwą, łącznie na rynku ponad 5 lat, ale to taki szczegół Nie takie firmy już upadały. Możesz być na rynku i 100 lat, a skończysz działalność w jeden dzień.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Tak, czyli każda firma może paść, z dnia na dzień. Więc się nie stresuję zbytnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Tak, czyli każda firma może paść, z dnia na dzień. Więc się nie stresuję zbytnio Nie każda, chociaż są firmy gdzie ryzyko jest oczywiście większe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Najchetniej bym szedl do sprawdzonego mzone Ale czas mnie gonił, nie mówię że ta firma jest zła, tylko jej nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 sprzet oferowany w takiej cenie jest bardzo tani. Dziwne jest to ze nie mozna u nich nigdzie znalezc numeru telefonu. Czy to nie jest podejrzane? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 sprzet oferowany w takiej cenie jest bardzo tani. Dziwne jest to ze nie mozna u nich nigdzie znalezc numeru telefonu. Czy to nie jest podejrzane? :> Tu możesz je znaleźć: http://magnetx.pl/kontakt-dane.php Pewnie zapomnieli po prostu dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z usług tej o to firmy. Posiadam u nich kilka serwerów www i działają bez zarzutów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2012 Jak jest u nich z ofertą Resseler ? Korzystał ktoś ? I czy podane cena to brutto czy netto , bo coś wyczytać nie mogę. Jak jest u nich z ofertą Resseler ? Korzystał ktoś ? I czy podane cena to brutto czy netto , bo coś wyczytać nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Harsay 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 W jakim kraju znajdują się ich serwery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Jak jest u nich z ofertą Resseler ? Korzystał ktoś ? I czy podane cena to brutto czy netto , bo coś wyczytać nie mogę. Ceny na stronie głównej to ceny netto (tak jak obok nich pisze), w panelu przeliczana jest cena brutto W jakim kraju znajdują się ich serwery? Serwery znajdują się w Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 W jakim kraju znajdują się ich serwery? Serwery znajdują się w Łodzi W Polsce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Urbanek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 hmm chwaliłem ich vps do dzisiaj ale 4 resety w 2 godziny to jak dla mnie za dużo i przenoszę się do konkurencji... do tej pory było ok ale od jakiegoś tygodnia chyba maszyny są zbyt przeciążone a jak każdy wie na overselling nie ma miejsca w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Analizując Pański problem dotyczący serwera nie zaobserwowaliśmy żadnych nieprawidłowości w jego działaniu, nie dotarliśmy również do dostępnych zgłoszeń czy też jakiegokolwiek kontaktu w sprawie, dotyczącej awarii bądź niepoprawnego działania serwera. Z postu który Pan umieścił można wnioskować że stara się Pan zareklamować konkurencje a zepsuć opinie innej firmie, ciekawa forma. Bo zazwyczaj klienci piszą najpierw zgłoszenia kontaktują się z firmą a nie oczerniają na forum. Zawsze istnieje możliwość zwrotu wpłaconych należności jeśli usługa nie spełnia potrzeb klienta ale oczywiście w ramach zdrowego rozsądku nie 3 dni przed końcem abonamentu. Dlatego zgłaszanie awarii czy problemów w działaniu usług portalu jest dla nas istotne abyśmy mogli szybko rozwiązać problem a przede wszystkim zrekompensować użytkownikowi jego rudy i problemy. Z poważaniem ServerSite.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 hmm chwaliłem ich vps do dzisiaj ale 4 resety w 2 godziny to jak dla mnie za dużo i przenoszę się do konkurencji... do tej pory było ok ale od jakiegoś tygodnia chyba maszyny są zbyt przeciążone a jak każdy wie na overselling nie ma miejsca w internecie Chyba jeszcze mało wiesz na temat internetu... CAŁY Internet oversellingiem stoi, do łącz po zasoby składowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 hmm chwaliłem ich vps do dzisiaj ale 4 resety w 2 godziny to jak dla mnie za dużo i przenoszę się do konkurencji... do tej pory było ok ale od jakiegoś tygodnia chyba maszyny są zbyt przeciążone a jak każdy wie na overselling nie ma miejsca w internecie a tak poza tym to ciężko w XXI wieku bez wody i prądu żyć ? bo rozumiem że już od dawna nie masz, rezygnując po którejś tam awarii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeadMen 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2012 Ja zrobiłem przelew tylko poprzez blue cash. Po 2 tygodniach dalej pisze że faktura nie zapłacona napisałem do administratora a on nawet nie raczył odpisać a upomnienie o zapłate faktury zostało wysłane;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach