iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Cześć, jako że szukałem VPS z FFMEG i nic nie znalazlem, postanowiłem ze sam zainstaluje. Szukam dobrego i zarazem taniego VPS, jest ich bardzo dużo. Cenowo do 40zł. Dysk: 10gb+ Sam nie wiem który wybrać, biznes host, ultimahost, vipowet, vihost, tyle tego jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 biznes-host.pl bądź vipower.pl o ile trafisz na wolne serwery bo ostatnio dość często mają wykorzystane zapasy sprzętu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Zapraszam do nas linki w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Mam u Was 2 serwery wirtualne, i sobie chwalę. Jaki system macie? I jest możliwość VPS na test, na 12 dni a potem przedlużenie go ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Zapraszam do http://serversite.eu możliwość testu, systemy Debian Ubuntu CentOS, wersje 32 i 64bity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 I jest możliwość VPS na test, na 12 dni a potem przedlużenie go ? Nie uważasz, że test na taki długi okres to lekkie przegięcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 No powiem Ci że nie wiem, kiedyś widziałem coś 14dni, nie znam się za bardzo na VPS. Zapewne masz racje toffik wyslalem Ci pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Mam u Was 2 serwery wirtualne, i sobie chwalę. Jaki system macie? I jest możliwość VPS na test, na 12 dni a potem przedlużenie go ? Niestety nie oferujemy testów dla serwerów VPS, lista OS jest widoczna przy składaniu zamówienia na ten serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Może umów się z firmą że wysyłasz pieniądze i testujesz a jak nie bedzie Cię zadowalać to oddają całą lub część sumy jeżeli żadnych szkód nie narobiłeś. Serveradmin.pl swego czasu takie coś oferował. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Dzięki mSurf. Rozmawiam z serversite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach