iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Witam. Mam zamiar założyć stronę z filmikami online, coś jak YouTube. Strona ma być na skrypcie Clip Bucket. Demo: http://clipbucket.net/v2/ Szukam VPS, który ZAINSTALUJE FFMEG na serwerze, za darmo, w zamian za np, reklamę na stronie. Vps w cenie do 40zł Myślę , że na razie starczy VPS, z minimum 10GB miejsca, jak braknie powiększę, potem dedyk.. Czekam na propozycję.. Pozdrawiam. iSpaces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Serwery z tego co mi wiadomo same nie potrafią nic instalować, wymagany jest człowiek chodź do pierwszej sekwencji A całą resztę wymaganych aplikacji sam wgrasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Ohh, ma ktoś wgrać te biblioteki. Wymagane aplikacje to tylko chyba PHP oraz FFMEG. Nie znam się na VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Ohh, ma ktoś wgrać te biblioteki. Wymagane aplikacje to tylko chyba PHP oraz FFMEG. Nie znam się na VPS Naszą oferte juz znasz, możemy ci to wgrać przy opłacie rocznej, czyli 210 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 50 zł /2h roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 50 zł /2h roboty Tak, lub tak jak napisałem, opłacasz nam za rok z góry czyli 210 zł i ci za darmo zainstalujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Ehh, na ten miesiąc mam wydatki, z PP. Mogę zaoferować, Wasze reklamy np, z AdSense, u mnie na stronie, tejże co postawicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Jeśli szukasz serwera VPS zainteresuj się naszą ofertą link w stopce VPS Managment + 50 zł do każdego serwera VPS czyli biorąc serwer za 15 zł w promocji płacisz dodatkowo 50 zł za jego obsługę przez nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 A ja bym dyskutował... Polecam biznes-host.pl Usługi SUPERANCKIE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 No biznes-host ma dobrą ofertę. Nikt nie chce zainstalować za chociażby reklamy na tej stronie co zrobię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 No biznes-host ma dobrą ofertę. Nikt nie chce zainstalować za chociażby reklamy na tej stronie co zrobię ? Firmy wolą inną formę płatności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 , No nie znajdzie się firma która zainstaluje mi to za "friko" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2012 Widze ze nie znajdę. Proszę zamknać. Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach