Gość thetox Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Pobrałem sobie dzisiaj windowsa8 Chciałem zainstalować na virtualboxe ale nie idzie Pisze coś o rozszerzeniach sprzęntowych VT-x/AMD-V: pisze ze bez tego nie da rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Są to rozszerzenia procesora dla sprzętowej wirtualizacji. Jeśli masz CPU posiadające takie rozszerzenia, to sprawdź BIOS, bo pewnie tam zostały one wyłączone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Problemy z win8 są na wszystkich emulatorach, nawet virtualPC od M$ nie działał z win8. Jeżeli dobrze pamiętam to tylko oprogramowanie od vmware radzi sobie z ósemką w wersji dev Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 VirtualBox też bez kłopotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Ciekaw jestem jak na PC by się sprawował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 To zainstaluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Ciekaw jestem jak na PC by się sprawował Czytałem opinię osób korzystających i po jakimś czasie się przyzwyczaili i mówią że nawet fajnie się korzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 MetroUI jest ok ale na tablet lub smartfon ale nie na pc chyba że dla osób po 60 lub ze słabym wzrokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 MetroUI jest ok ale na tablet lub smartfon ale nie na pc chyba że dla osób po 60 lub ze słabym wzrokiem. No i dla małych dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Prawdę mówiąc to też bardzo słabo to widzę. Pulpit jednak daje wrażenie stabilności... Mogą się trochę na tym przejechać, jak nie zrobią wyboru podczas instalacji (pulpit/metro). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Prawdę mówiąc to też bardzo słabo to widzę. Pulpit jednak daje wrażenie stabilności... Mogą się trochę na tym przejechać, jak nie zrobią wyboru podczas instalacji (pulpit/metro). Niby da się wyłączyć ale przydałby się jakiś prosty przełącznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach