Gość hgpanel Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 (edytowany) witam. szukam bramki voip.. chce ją podlaczyc do routera przez rj 45 i pozniej zwykly tel na rj11 do bramki co polecacie ? do 100 zł. Edytowano Luty 1, 2012 przez hgpanel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Linksys PAP2T-EU #edit A, to lekko wykracza poza Twój budżecik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Mam jednego linksysa pap2t-eu, bez blokad do sprzedania - stan bdb. Mogę oczywiście wystawić na allegro. Myślę, że możemy zmieścić się w Twoim budżecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Na twoim miejscu dołożyłbym i kupił PAP2T, na allegro możesz kupić czasem taniej, ale jest to wersja PAP2T-NA, różni się tylko tym, że ma podstawkę, w komplecie jeden przewód RJ-11(EU ma dwa), gorszej jakości kable ethernet i obudowa jest gorszej jakości, same bebechy praktycznie się nie różnią. Sama mam ten model NA i jest ok. Wersja EU chyba miała ekranowany port ethernet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edekzkrainykredek87 9 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 behemoth napisze na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach