stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 apache2.conf jak ten plik otworzyc ? edytowac go . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 gedit apache2.conf lub jak masz zainstalowanego nano to nano apache2.conf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 nano, mcedit, vi, emacs, pico.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 A jak zapisac zmiany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/Nano_%28program%29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 aptitude install nano nano /etc/apache2/apache2.conf Jedziesz strzałkami i zmieniasz co chcesz a później ctrl+x , naciskasz "y" i enter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Albo F2 zatwierdzasz i enter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 możesz użyć vim-a vim apache2.conf pozniej wciskasz insert - jak zakończysz edycję wciskasz Esc, wpisujesz :wq i zatwierdzasz Enterem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 możesz użyć vim-a vim apache2.conf pozniej wciskasz insert - jak zakończysz edycję wciskasz Esc, wpisujesz :wq i zatwierdzasz Enterem. koles nie wie jakim programem otworzyc plik, a Ty mu vima proponujesz A od siebie dodam ze fajny jest joe, ale dla początkującego to mcedit najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Ja tam od początku zabawy z Linuxem miałem vim'a, więc myśle że da się to ogarnąć Wystarczy 15min i edycja/zapis opanowane, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 1, 2012 Ja tam od początku zabawy z Linuxem miałem vim'a, więc myśle że da się to ogarnąć Wystarczy 15min i edycja/zapis opanowane, nano ogarniesz w 3-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach