Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 (edytowany) Witam, poszukuję małego konta www. Pojemność: 500MB-1GB Transfer: ok 10GB Lokalizacja: Polska, Niemcy, Francja Bazy danych: 2 Cena 50zł rok. Obowiązkowo dostęp do CRONA. Panel Directadmin Edytowano Styczeń 31, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość graftek Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 (edytowany) Mogę polecić Ci ofertę chmurka.pl lub hekko.pl Edytowano Styczeń 31, 2012 przez Miłosz usunięcie reflinków (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Ładnie chowasz reflinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 (edytowany) Zobacz ofertę http://vipower.pl/Konta-WWW najtańszy pakiet spełnia twoje wymagania Edytowano Styczeń 31, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artur5236 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Polecam: jupe, laohost, hekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość graftek Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Ładnie chowasz reflinki Jeżeli polecam te dwie usługi to korzystam z reflinków, zawsze możesz skorzystać z usług tych firm używając bezpośredniego adresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Ze swojej strony polecam pakiet START za 30,50zł brutto rocznie. Pakiet spełnia wszystkie wymagania ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Zastanawiam się nad Jupe i Webh, możecie mi doradzić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artur5236 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Ja od roku korzystam z jupe i nie mam problemów. Z webh nie korzystam więc się nie wypowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 (edytowany) Zobacz naszą ofertę, serwery w Polsce: http://www.mzone-net....php?d=kontawww MZ ONE masz 3 GB dysk i 30 GB transferu na miesiąc W pakiecie masz jeszcze darmowa domenę PL i to wszystko za 60 złotych. Bez domeny serwer będzie Ciebie kosztował tylko 50 złotych. Zapraszam Edytowano Styczeń 31, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Ładnie chowasz reflinki Kolega graftek już zostął nagrodzony odpowiednio. W pakiecie masz jeszcze darmowa domenę PL i to wszystko za 60 złotych. Bez domeny serwer będzie Ciebie kosztował tylko 50 złotych. No to jest za darmo czy nie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 (edytowany) Jest darmowa domena w cenie 60 złotych razem z serwerem w promocji. Inna promocja to 2 miesiące gratis przy opłacie na rok, ale w tym przypadku bez domeny i wtedy koszt to 50 złotych. Wsio jasno? Edytowano Styczeń 31, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Kolega graftek już zostął nagrodzony odpowiednio. A jak dokładniej został uszczęśliwiony? Taką niebieską belką, której mam dwa poziomy czy przez użytkowników za pomocą czerwonych sexi guzików? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Zobacz oferte http://serversite.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 (edytowany) Zdecydowałem się na Jupe.pl Dzięki za pomoc! Edytowano Styczeń 31, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach