BleckRider 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Witam ! Poszukuje skryptu który powiadamia mnie o awariach serwera sms Chodzi mi ocoś podobnego jak np tu http://www.net-test.pl/ Podobnych stron oferujące takowe usługi jest wiele mi chodzi o skrypt który sam moge zainstalować na swojej maszynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Szukasz bramki SMS czy skryptu monitorującego? Jak monitor to www.bijk.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Skryptu darmowego nikt ci nie ogarnie, a ile jesteś zapłacić? Chodzi co o coś w stylu z mojej stopki? Bo ja sam od zera napisałem wszystko jak coś mogę ci wyciągnąć "kawałek" kodu i przerobić, za kilka setek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Nie wydaje mi się, żeby ten kawałek kodu był wart Twoje 'kilka setek' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Moze coś takiego?? fakt że to kobyla, ale tez ma taką funkcje Powiadomienia SMSowe o statusie serwera | OSWorld.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Poszukuje skryptu który powiadamia mnie o awariach serwera sms www.pingdom.com w najtańszym pakiecie masz 20 sms, system działa całkiem fajnie. Sprawdź też: http://serwerstatus.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Nie wydaje mi się, żeby ten kawałek kodu był wart Twoje 'kilka setek' Tu możesz się mylić bo nie wiesz jak to jest napisane, a znając Kamikadze to jest kod dobrze napisany i bez dziur na włamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Nie no sami jasnowidze na tym forum - to że akurat pisał to user x - wcale nie oznacza tego, że akurat skrypt nie może by dziurawy jak szwajcarski ser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 19, 2012 Nie no sami jasnowidze na tym forum - to że akurat pisał to user x - wcale nie oznacza tego, że akurat skrypt nie może by dziurawy jak szwajcarski ser. Dziury mogą zdażyć się każdemu ale ciągle pracuje nad udoskonaleniem skryptów. Aktualnie pracuję nad CMSem i gdy go skończę dodam kilka modyfikacji aby monitoring można było pod niego podpiąć i wrzucę na serwery przerobioną aplikację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach