samp 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Witam, Tylko u mnie ? Czy u każdego usługi w domenie google.com/pl leżą ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Tylko u Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samp 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 False alarm Coś mój ISP namieszał najwidoczniej, że google znikło, a bing działało nieprzerwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Następnym razem sprawdź na http://www.downforeveryoneorjustme.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 to nie tylko u ciebie bo też nie mogłem się dostać do google.pl i gmaila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samp 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 o, czyli jednak coś im padło U mnie down na około 10 minut był. @Dareksbs Link nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 U mnie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Spróbuj http://www.isup.me/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Mi ciągle youtube muli.A on jest na serwerach google tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 tak, ja oglądam od 7h zawartość yt i nic nie muli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 I bezpośrednio z Neo i przez proxy w Stanach google.com jak i Youtube działają u mnie bez zgrzytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 wywalam z host is down. zero konkretów, same SOA#1, tylko sianie zamętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Polska netia.Muli czasami wywala błąd,że nie może znaleść youtube.com -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 Polska netia.Muli czasami wywala błąd,że nie może znaleść youtube.com -.- Zmień DNSy. Miałem podobny problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2012 @up to nie jest jednorazowy problem i nie na jednym łączu, jedynym wyjściem jest wchodzenie przez youtu.be u mnie to działa błyskawicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach