jensej 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Witam. Przy odpalaniu iptables z regułami: wywala takie cos: iptables: No chain/target/match by that name. wie może ktoś jak się z tym uporać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Najprościej, to kupić sobie VPSa nie opartego na OpenVZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Najprościej, to kupić sobie VPSa nie opartego na OpenVZ tak myślałem. Mam go na 3 dni myślałem że bedzie hulać. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Napisz do boku, może udostępnią CI do iptables. PS Jaka to firma? I czy na pewno dobrze wpisujesz składnię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Pokaż dokładnie na czym się wywala skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Pokaż dokładnie na czym się wywala skrypt. prawie na wszystkim. np. iptables -A INPUT -p tcp -m tcp --dport 7172 --tcp-flags FIN,SYN,RST,ACK SYN -m recent --rcheck --seconds 30 --name login --rsource -j ACCEPT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach