Gargoyle 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Witam, Poszukuję hostingu pod stronę firmową, która będzie postawiona na Joomli lub Wordpressie. Obecnie strona stoi na autorskim CMS opartym o PHP i MySQL i zajmuje mniej niż 100MB. Cena jaką jestem w stanie przeznaczyć na hosting to 100-150 PLN / rok (bez domeny, sam hosting). Od przyszłego hostingu oczekuję bardzo dobrego kontaktu z administratorami (którym chce się pracować), dostępu do konta przez SSH, bezpieczeństwa, regularnych kopii zapasowych. Obecnie strona stoi w home.pl i niestety nie jestem zadowolony - straszne ograniczenia (głupiego SSH nie ma w pakiecie za 180 PLN) oraz niezbyt kumata pomoc techniczna (panie na live czacie wklejają gotowce ze skryptów, zero własnego wkładu w pomoc i często pytania pozostawione bez odpowiedzi). Fajnie jakby serwer był zlokalizowany w Polsce (niski ping). Co możecie mi polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Witaj, Zapoznaj się z ofertą castpol.pl, wstępnie oferuję pakiet cp5G. Posiadamy własne DataCenter w Tucholi, a bazy danych są stawiane na dyskach SSD. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 W tej cenie z dostępem SSH to raczej ciężko, u nas masz serwer MZ TWO za 144 złote na rok, jednak SSH jest dodatkowo płatne. Aż tak konieczne jest to SSH dla Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargoyle 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Zdalne połączenie z SSH przez Putty / linuksowego terminala + komendy bardzo ułatwiają mi czynności administracyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Konto EKG2 z oferty mydevil ( http://www.mydevil.net/oferta.html ) powinno spokojnie Ci wystarczyć, a kosztuje 60 zika rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 zapraszam do zakupu dowolnego konta na http://szybki-serwer.pl w każdej chwili można zmienić parametry na większe gdyby były niewystarczające, a dostęp po ssh kosztuje do każdego konta 20 zł. brutto rocznie. Test 7 dni bez zobowiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Zobacz sobie ofertę Unixstorm pakiet Biznes-1 (pakiety z serii biznes mają ssh). Na piewszy rok załapiesz się na promocję i zapłacisz 49,20zł, a przedłużenie będzie Cię kosztowało 98,40zł. Wszystko działa bardzo stabilnie. Pomoc techniczna jest "kumata". Serwery zlokalizowane są w Polsce w 3SF Data Center. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DG1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Witam, ja polecam kei.pl Sam z niego korzystam i jestem zadowolony serwer działa prawidłowo. Co do obsługi też nie mam żadnych zastrzeżeń... szybko odpowiadają na pytania a jak trzeba coś pomóc to również nie pozostają obojętni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Ja używam UNIXSTORM - Biznes 1 - Jestem w 100% zadowolony z kontaktu z administracją + bardzo dobra jakość (SSH masz w tej cenie ) Jedno jest pewne - będzie zadowolony. DC - 3SF (katowice) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Do tych zastosowań o których mówisz, optymalna powinna być dla Ciebie oferta castpol.pl . Realizuje wszystkie Twoje wymagania, zaś pomoc techniczna jest szybka i rzeczowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostit.pl 20 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Zdalne połączenie z SSH przez Putty / linuksowego terminala + komendy bardzo ułatwiają mi czynności administracyjne Wybrałeś złą usługę, jeżeli SSH jest potrzebny dla twoich prac to zapewne potrzebujesz VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Zdalne połączenie z SSH przez Putty / linuksowego terminala + komendy bardzo ułatwiają mi czynności administracyjne Wybrałeś złą usługę, jeżeli SSH jest potrzebny dla twoich prac to zapewne potrzebujesz VPSa Jeśli ktoś sobie chce kopiować pliki na koncie, czy wgetem coś pobierać skądś to po co mu VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Zapraszam do sprawdzenia naszej oferty. W pakietach standard lub wyższych oferujemy na życzenie dostęp SSH. Pakiet standard to 10GB przestrzeni w cenie 97 PLN brutto rocznie. Backupy wykonujemy codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostit.pl 20 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Jeśli ktoś sobie chce kopiować pliki na koncie, czy wgetem coś pobierać skądś to po co mu VPS? Właśnie do narzędzi o których wspomniałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Jeśli ktoś sobie chce kopiować pliki na koncie, czy wgetem coś pobierać skądś to po co mu VPS? Właśnie do narzędzi o których wspomniałeś. Bardzo ciekawe podejście zatem przedstawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargoyle 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Niektóre z kont tutaj przedstawionych mają opcję testowania - skorzystam A co do SSH i VPS -- n/c ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach