Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 (edytowany) Witam ! Ostatnio szukałem skryptu hostingu plików, w którym była możliwość dodawania maszyn. I ... Nic. Jeśli ktokolwiek posiada skrypt w którym znajdę: ~ Rejestrację ~ Konta premium (płatności.pl & paypal) ~ Dodawanie maszyn ~ Skrypt rozsądnie dzieli pliki na maszyny (redukcja obciążenia) ~ Panel administratora z możliwościami moderowania użytkowników, usuwania plików) ~ Użytkownik ma możliwość dodawania folderów do których wrzuca pliki Nie oczekuję unikalnego designu, chodzi o same skrypty, które sprawnie działają z małym obciążeniem dla serwera. Chętnych kieruję na gg: 11048898 lub oczywiście czekam na odpowiedzi w temacie. Pozdrawiam ! Edytowano Styczeń 29, 2012 przez Hubson (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 (edytowany) http://xtrafile.com/ Tam o ile pamiętam było dodawanie innych serwerów. Ale to już nie jest chyba wspierany skrypt sądząc po dacie ostatniego opublikowania. Edytowano Styczeń 29, 2012 przez bartez119 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Dzięki, jestem otwarty na kolejne propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Chyba nie sądzisz, że ktokolwiek coś takiego za darmo udostępni ?! Może jeszcze serwery z łączem 10Gbps i nielimitowanym transferem za 10 pln/miesiąc chcesz ?! Takie skrypty kosztują po kilka tysięcy pln. Wejdź na zlecenia.przez.net , oferia.pl , forum.php.pl , daj ogłoszenie, że potrzebujesz taki skrypt, licz się jednak z ceną ~1-2k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 ja bym powiedział, że z 50k conajmniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 elcct bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Chyba nie sądzisz, że ktokolwiek coś takiego za darmo udostępni ?! Może jeszcze serwery z łączem 10Gbps i nielimitowanym transferem za 10 pln/miesiąc chcesz ?! Takie skrypty kosztują po kilka tysięcy pln. Wejdź na zlecenia.przez.net , oferia.pl , forum.php.pl , daj ogłoszenie, że potrzebujesz taki skrypt, licz się jednak z ceną ~1-2k. Tylko czekałem na takiego "pseudo znawcę" który nie jest w temacie i wjedzie ze swoimi dwoma groszami ... Jednak takie skrypty istnieją - xtrafile jest tego przykładem. Szukałem tylko przykładowego skryptu. Napisałem czy ma być darmowy ? Jeśli ktoś posiada taki skrypt to poprosiłem o kontakt. Czemu Wy myślicie, że każdy wszystkiego oczekuje za darmo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Nie podałeś budżetu to mógł pomyśleć że... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Po pierwsze, żaden tani, a już tym bardziej darmowy skrypt nie będzie miał pełni funkcjonalności, o jakiej napisałeś. Sama obsługa PayPal to nie problem, jest to wbudowane w każdy rozsądny skrypt, ale płatności.pl to już ekstra zabawa, za którą też ekstra zapłacisz. A load balancing to przede wszystkim odpowiednio skonfigurowane środowisko, a dopiero później napisany pod nie skrypt. Napisz lepiej czy chcesz na to przeznaczyć rozsądną kwotę, czy chcesz się bawić za kilkaset złotych. W ten sposób oszczędzisz i sobie i ewentualnym oferentom czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Budżet - 4k PLN Proszę nie pisać do mnie jak nie wie się po co pisze ( numer: 28297118 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Nie offtopuj i wrzuć ssy z "rozmowy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 (edytowany) No, Megaupload zamknięty, to teraz chłopaki mają pole do popisu Ja chyba też otworzę hosting plików GigaUpload Edytowano Styczeń 30, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 No to powodzenia Czekam na dalsze propozycje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 Ja też otwieram... Teraz walka kiedy FBI zwolni domenę ;] Hubson jest taki skrypt dosyć tani 100$ ale nie dam sobie powiększyć konkurencji ;] Przelew już poleciał ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 (edytowany) A jest tam możliwość dodawania kilku serwerów, balancer obciążenia etc. ? SaVaGe123 Jedynie przychodzi mi na myśl : "Ja pier*olę co za mózg" Ty nie stanowił byś ułamka jaką jest konkurencja typu hotfile itp. Edytowano Styczeń 30, 2012 przez Hubson (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2012 No jak nie cierpię ludzi, którzy na forum służącym pomocy piszą take egoistyczne i samolubne posty. Zapraszam : http://yabsoft.com Testuje od tygodnia wersje free i szykuje zakup. Przy większej liczbie licencji jest taniej więc jak kto chętny to zapraszam do kontaktu. Patrząc jak jest zrobiona strona i wymagania skryptu, to ja bym tego nie wziął jakby mi ktoś zapłacił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Patrząc jak jest zrobiona strona i wymagania skryptu, to ja bym tego nie wziął jakby mi ktoś zapłacił 77$ czy ile tam to może i trochę dużo w przeliczeniu na nasze stawki Jedynie przychodzi mi na myśl : "Ja pier*olę co za mózg" Ty nie stanowił byś ułamka jaką jest konkurencja typu hotfile itp. Za taki poziom nie powinny być jakieś kary ? Nie twoja sprawa co mi się tam w główce układa. Chcę być tym ułamkiem i to moja sprawa. Jestem bliski dogadania się już 3 serwisem warezowym gdzie wstawki mogą być WYŁĄCZNIE z danego hostingu. Z czasem użytkownicy przyzwyczają się do hostingu i jak się im spodoba będą używać. Mimo twojego CHAMSKIEGO podejścia do mojej osoby odpowiem ci na pytanie. Tak jest tam możliwość dodawania serwerów ( w tym auto balans). Zobacz w panelu admina w DEMO na ich stronie. Co do działania trudno mi określić ponieważ nie miałem z nim do czynienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Za taki poziom nie powinny być jakieś kary? Otrzymał odpowiednią nagrodę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 Jestem bliski dogadania się już 3 serwisem warezowym gdzie wstawki mogą być WYŁĄCZNIE z danego hostingu. Paserstwo - od 3mc do 5lat za #. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2012 SaVaGe123 Ty sobie dalej rozmawiaj a ja przejdę do czynów Życzę powodzenia w tym biznesie. Czekam na dalsze propozycje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2012 Paserstwo - od 3mc do 5lat za #. Na wszystko są obejścia to tylko kwestia czasu i zawziętości. Za paserstwo na oprogramowaniu są głownie grzywny. SaVaGe123 Ty sobie dalej rozmawiaj a ja przejdę do czynów Życzę powodzenia w tym biznesie. Czekam na dalsze propozycje ... Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach