xanotol 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Witam. Mam już jedną stronę z obrazkami (typu kwejk) i właśnie uruchamiam drugą. Do tej pory hostowałem strony u Głowy (na hostingu bez limitów), ale teraz mam zamiar się przenieść. Chciałbym aby serwer był w Polsce. Jeśli chodzi o miejsce, to myślę, że wystarczy mi na początek nawet 2gb. Transfer co namniej 50 gb/mies. Co polecacie? Z ofert, które przeglądałem zaciekawiły mnie biznes-host.pl i chmurka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość graftek Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Ja od siebie polecę Ci usługi Hekko, firma godna polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Witaj. Skoro oferta Cie zaciekawiła to zapraszam do skorzystania z naszych usług: http://biznes-host.pl/index.php?s=hosting-bh&rodzaj=bit Każdy pakiet posiada 7 dni testu, na życzenie możemy go wydłużyć. Konto otrzymujesz automatycznie po złożeniu zamówienia W przypadku dodatkowych pytań zapraszam na PW, bok@biznes-host.pl lub na livechat. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xanotol 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Chyba zdecyduję się właśnie na biznes-host. Mam jednak jedno pytanie: czym różni się oferta dla biznesu od tej dla klientów indywidualnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Różnica miedzy tymi typami hostingów wynika z poczty. Hosting WWW dla Klientów indywidualnych posiada standardowe programy pocztowe. Hosting WWW dla Biznesu posiada prócz standardowych programów komercyjny program Axigen. Konta te są poza tym umieszczone na osobnym serwerze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach