matix1987 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 witam czy ktoś może mi podsunąć rozwiązanie chce napisać następująca wtyczkę do swojego błoga Wtyczka ma składać się z następujących rzeczy w Stronach pojawia się zakładka specjalna strona (to już mam) kiedy wejdę w edycje stron znaczę nową stronę jak specjalna pojawia sie ona w zakładce specjalna strona i tam mogę wybrać który użytkownik może oglądać tą stronę. Ps, może istnieje już tak wtyczka ale ja nie znalazłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 To lepiej zrobić zezwolenia i stronę uwidocznić tylko dla tej grupy, musisz dodać nowy szablon strony i jej zawartość tylko dla grupy o nowym id i strony z tym szablonem będę widoczne tylko dla tych grup. Znajdziesz to w dokumentacji na wordpress.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matix1987 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 tak właśnie mam ale chciałem to zastąpić wtyczką myślę że nie tylko mi się tak wtyczka by przydała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Nie sądzę, że ktoś ci ze free napisze taką wtyczkę. Troszkę trzeba się nagłówkować nad tym będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matix1987 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 nie mówię za free Tylko ile by to kosztowało rozumiem że ty Cyprian Bartoń umiał byś coś takiego napisać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matix1987 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 (edytowany) witam ponownie część wtyczki już mam czyli ten element odpowiedzialny za wyświetlanie strony w menu post oto kod: <?php /** * @package special-page.php * @version 0.1 */ /* Plugin Name: Special Page Description: special-page Author: matix Version: 0.1 */ function specialpage_menu() { add_pages_page(__('Special Page', 'specialpage'), __('Special Page', 'specialpage'), 'edit_pages', 'specialpage', 'specialpage'); } add_action('admin_menu', 'specialpage_menu'); function specialpage() { global $wpdb; $parentID = 0; if (isset($_POST['btnSubPages'])) { $parentID = $_POST['pages']; } elseif (isset($_POST['hdnParentID'])) { $parentID = $_POST['hdnParentID']; } if (isset($_POST['btnReturnParent'])) { $parentsParent = $wpdb->get_row("SELECT post_parent FROM $wpdb->posts WHERE ID = " . $_POST['hdnParentID'], ARRAY_N); $parentID = $parentsParent[0]; } if(isset($_GET['hideNote'])) { update_option('specialpage_hideNote', '1'); } $success = ""; if (isset($_POST['btnOrderPages'])) { $success = specialpage_updateOrder(); } $subPageStr = specialpage_getSubPages($parentID); } ?> czy ktoś mi podsunie dalsze rozwiązanie jak do niej dodać funkcje strony sekretnej( tak aby w edycji strony pojawił się przycisk sekretna strona i wklejało mi do tego menu w w stronach. Edytowano Styczeń 27, 2012 przez matix1987 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach