Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Witam, Mógłbym mi ktoś szybko przypomnieć jak się nazywały te dwie poprawki systemowe do dźwięku w systemie windows xp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Yyy... Może chodzi ci o Service Pack 1,2,3? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Nie nie nie... hahaha Windows Xp ma ogóle kupe błędów... które się naprawia poprawkami, kiedyś miałem je ale po formacie znikły... a bez nich nie zainstaluje sterowników do karty dźwiękowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 To zapuść instalację SP3,a potem WIndows Update. Może problem zniknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 No to może skorzystaj z Windows Update i zainstaluj wszystko? Może coś tutaj sobie dobierzesz? http://www.centrumxp.pl/Uaktualnienia/84,1,kategoria,Windows_XP.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 nie rozpędzajcie się aż tak bardzo. Większość udejtów do XP spowalnia system i to do takiego stopnia że z czasem na wszystko trzeba długo czekać więc na miejscu autora tematu wyszukałbym krytyczne łatki które wymagane są do instalacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 (edytowany) może chodzi Ci o poprawkę KB835221 lub KB888111 ? Edytowano Styczeń 27, 2012 przez pietrovek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 A ja na miejscu autora, wyłaczył bym automatycznie aktualizacje by kompa nie muliło i zrobił to ręcznie, aktualizacja pobierze wszystkie aktualne łatki do windowsa, prawdopodobnie również te do dźwięku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 (edytowany) Autorowi chodzi zapewne aby nie było poprawek z sprawdzaniem legalności bo szuka wybiórczo. Edytowano Styczeń 29, 2012 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 A po co nie instalować tej poprawki zawierającej WGA? Jak ktoś nie ma nic do ukrycia to co ona mu przeszkadza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 WGA we wszystkich wersjach jest złamane, więc myślę, że nie w tym problem. Niektórym się wydaje, że po wgraniu SP3 "kompy im zamulają". Spotkałem się z takimi przypadkami, niektórzy ludzie do tej pory pracują na XP z SP1, ew. SP2, widziałem nawet XP z SP2 (oczywiście 32-bitowego) na kompie nowej generacji, z mocnym 4-rdzeniowym Phenomem, Radkiem 67xx, 6GB DDR3 1666... Właściciel twierdził, że Win7 to badziew, a SP3 w XP "przymula mu kompa". Z niektórymi ludźmi nie wygracie, lepiej sobie odpuścić. Ten, który da sobie wytłumaczyć dawno temu przesiadł się na "siódemkę", nawet na starszym sprzęcie. A reszta niech dalej łupie krzesiwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach