Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Wiem że większość nie lubi tego typu stron albo w ogóle nie lubi facebooka, nk... no ale użytkownicy proszą to ciężko odmówić A więc zapraszam do oceny mLike.eu. Możliwe że są jakieś małe błędy itp. Ale poprawiam na bieżąco. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Już wiem po co Ci był ten szablon, który użyłem na ct8 Stronka wporzo. Tylko ja zrobiłbym to trochę inaczej. Masz autosurfa, więc mógłbyś połączyć oba serwisy w całość. Jest to na pewno wygodniejsze dla użytkowników Ja przynajmniej tak zrobiłem u siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Szablon nie pod to był Tamto jeszcze nie gotowe i nie chce się ruszać Wolałem jednak oddzielić obydwa portale, ale dobry pomysł złączyć. Pomyślę nad tym pod koniec roku (planuję zamówienie autorskich skryptów) Dzięki za opinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Szablon nie pod to był Tamto jeszcze nie gotowe i nie chce się ruszać Wolałem jednak oddzielić obydwa portale, ale dobry pomysł złączyć. Pomyślę nad tym pod koniec roku (planuję zamówienie autorskich skryptów) Dzięki za opinie! Ewentualni jakiś most aby jedno i drugie mogło działać jednocześnie ale nie musiało Chodzi mi o to że jak dodajesz "coś" na jednej to masz możliwość dodania i w drugiej aplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Ale na mSurf.eu się surfuje (ogląda strony) a na mLike.eu się klika na Lubię to, więc po co dodawać te same strony tu i tu jak nie do tego zostało to stworzone ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Hmmm... Może dlatego? [...]no ale użytkownicy proszą to ciężko odmówić Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Jak proszą, to to musi być logiczne przecież ;-). Dodam do mSurf.eu swój fanpage, to punkty zeżre, ale nawet nie wyświetli (bo facebook blokadę ma, tak samo youtube). Dodam do mLike.eu swoją stronę strona.pl to nie polubi się jej, tylko error się pokaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Ale na mSurf.eu się surfuje (ogląda strony) a na mLike.eu się klika na Lubię to... Jeśli użytkownicy msurf "proszą" Cię o to, żebyś stworzył serwis do "lajkowania" to oznacza, że są tym zainteresowani. Więc mógłbyś podłączyć to jako całość - rozumiesz już o co mi chodzi? Jaki ty masz errory? Róbta co chceta, ja tylko wyraziłem swoją opinię. Według mnie lepiej wyglądałoby to jako całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 Została zmieniona szata graficzna oraz dodane nowe funkcje oprócz wymiany fanami: Wymiana Google +1 Oglądanie filmów na youtube Wymiana "Obserwuj" na Twitterze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) Graficznie wczesne lata 90 i nie wiadomo czy ta strona coś robi, czy to tylko parking domeny. Za dużo reklam. I pokazuje się: Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sesjephp5/sess_4f89211ed76e10bc55bd65abd47b982f, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/msurfeu/domains/mlike.eu/public_html/pl/config.php on line 2 Jednym słowem tragedia Edytowano Luty 23, 2012 przez elcct (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) http://bracopslambert.be/ To jest strona z lat 90' ;-) Chyba znamy dwia różne lata 90. (PS: już miałeś internet wtedy?) Edytowano Luty 23, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 http://bracopslambert.be/ To jest strona z lat 90' ;-) Chyba znamy dwia różne lata 90. (PS: już miałeś internet wtedy?) Nie, ale miałem Commodore 64 i Amigę. W takim stylu była właśnie grafika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 23, 2012 (edytowany) Uff, dobrze że retro jest w modzie ^^ Edytowano Luty 23, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach