ziele029 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Witam, szukam taniej oferty VPS-a który pozwoli obsłużyć stronę WordPressa, forum IPB i TS. Myślałem nad ofertą http://serversite.eu/vps1.php -> L1. Potrzebuje transferu bez limitu, Uptime ~ 99%. Dzięki z Góry za Pomoc. Cya. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Potrzebuje transferu bez limitu, Uptime ~ 99%. Za 15 złotych? Żarty sobie robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 A co polecasz w przybliżonej cenie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 A co polecasz w przybliżonej cenie ?? Ponowne zajrzenie do portfela i przeliczenie drobnych. A całkiem na poważnie podaj parametry jakie oczekujesz w tej cenie,lokalizacje i jaki okres rozliczeniowy. Bo bez tego to takie wróżenie z fusów. I nie sądze że znajdziesz coś podobnego w tej miesięcznej cenie, no chyba ze mam stare informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 (edytowany) Zobacz może na ofertę biznes-hostu ;-) Edit: Marek na rynku wiele się zmienia Włącz możliwość składania ofert przez firmy to może ktoś się wyłamie i coś zaproponuje :-) Edytowano Styczeń 25, 2012 przez webh.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 (edytowany) A całkiem na poważnie podaj parametry jakie oczekujesz w tej cenie,lokalizacje i jaki okres rozliczeniowy. pozwoli obsłużyć stronę WordPressa, forum IPB i TS. Nie wiem może coś takiego : Procesor 1 Ghz Pamięć RAM (gwarantowana) 512 MB Co jest nie tak z ofertą http://serversite.eu/vps1.php -> L1 ? Nie potrzebuje dobrej maszyny za Bóg wie jaką kasę ... nie pracuje, uczę się i z kasa jest ciężko Może gdy skończę szkołe średnią będzie lepiej Edytowano Styczeń 25, 2012 przez ziele029 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 [/left] Nie wiem może coś takiego : Procesor 1 Ghz Pamięć RAM (gwarantowana) 512 MB Co jest nie tak z ofertą http://serversite.eu/vps1.php -> L1 ? Nie potrzebuje dobrej maszyny za Bóg wie jaką kasę ... nie pracuje, uczę się i z kasa jest ciężko Może gdy skończę szkołe średnią będzie lepiej Chodzi o to że Uptime 99% to jest trudne do realizacji a przy tym nielimitowany transfer to już graniczy z cudem... Sprawdź hitme.net.pl / budgetvps.pl Pamiętaj że na budżetowych hostingach jakość będzie niska zwłaszcza przy tej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 To, że ci nie obsłuży forum na ip board + TS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 To, że ci nie obsłuży forum na ip board + TS Znajomy ma VPS na http://biznes-host.pl/?s=plany_vps2 -> Serwer VPS #1 i chyba dało radę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 No tylko, że te parametry, które podałeś a te, które były wyżej w linku to są różne dużo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 (edytowany) co sądzicie o http://biznes-host.pl/?s=plany_vps2 -> Serwer VPS #1 teraz zauważyłem ze jest promocja 50% ceny płacą za rok z góry - 168 zł brutto / rok Edytowano Styczeń 25, 2012 przez ziele029 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 powinno działać, jak będą problemy to zawsze możesz zwiększyć plan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 (edytowany) Mam jeszcze jedno pytanie zastanawiam sie nad 2 ofertami: 1. Biznes-host.pl (oferta Serwer VPS #1) - 168 PLN/rok Brutto (do końca promocji) 2. Webh.pl (oferta "Start") - 186,48 PLN/rok Brutto (z kodem promocyjnym: "PROMO_VPS" - dożywotnia zniżka) Które lepiej wybrać patrząc przyszłościowo i jakościowo ?? P.S - w Webh nie pasuje mi Transfer miesięczny (na TS-ie miesięcznie potrzebuje około ~ 1TB ) Edytowano Styczeń 25, 2012 przez ziele029 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 P.S - w Webh nie pasuje mi Transfer miesięczny (na TS-ie miesięcznie potrzebuje około ~ 1TB ) Możemy się umówić, że przy płatności rocznej dostaniesz 1TB transferu. "PROMO_VPS" Promocja zakończona 30.11.2010r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Webh.pl Może jak ci transferu brakuje to napisz do nich o jakiś indywidualny plan dla ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Biznes-host jest dobre, z szybką pomocą techniczna lecz czasem ma problemy z atakami które są szybkie blokowane. A tak to nie narzekam na ich usługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 VPS no-limit na vihost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach