atomic77 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Mam pytanie, na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi. A może po prostu nie potrafięznaleźć słów kluczowych do zadania odpowiedniego pytania;) Chciałbym kupić 2 domeny .pl i podpiąć je do 2 katalogów na jednym koncie hostingowym Jedna - będzie ze mną osobiście związana Druga - wolałbym żeby nie była kojarzona ze mną Czy coś takiego jest możliwe? Czy ktoś będzie w stanie je powiązać ze sobą? Może nie mam tu na myśli speców w tej dziedzinie, ale czy gdzieś w googlu, albo w adresie strony, komuś nie wyskoczy że te dwie strony są na jedną osobę? Wiem, że we whois nie będę figurował. To nie będzie nic bardzo popularnego;) więc nie warto mi opłacać dwóch kont. A planuję takie rzędu 60-80zł rocznie, np. hekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Jeśli nie będą do siebie linkowały, jeśli nie będziesz miał dedykowanego IP tylko dla siebie to tylko operator będzie o tym wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 (edytowany) http://www.omnihost.pl/oferta-seo.html Oferta "Start". Masz 5 adresów IP do wykorzystania. Edytowano Styczeń 25, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Ja mam podpięte 2 i nie ma możliwości aby ktoś ze ze sobą powiązał, oczywiście oprócz administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Ja mam podpięte 2 i nie ma możliwości aby ktoś ze ze sobą powiązał, oczywiście oprócz administratora. Ktoś bardziej cwany sprawdzi IP jednej i drugiej domeny i sobie powiąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomic77 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 dziękuję za odpowiedzi:) oczywiście nie chodzi o super tajne strony, więc to mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach