Pitu 160 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Witam Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie tematu. Mam zainstalowany na VPS sendmail. Przez SSH wysyłanie działa prawidłowo: /usr/sbin/sendmail -t mojemail@gmail.com tytul tresc . E-maile dochodzą prawidłowo. Niestety mam problem z użyciem sendmail w PHP, podałem w PHP.ini ścieżkę, próbowałem: /usr/sbin/sendmail /usr/sbin/sendmail -t /usr/sbin/sendmail -t -i Niestety funkcja e-mail nie działa. Ustawienia PHP: http://mobitube.pl/info.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Nie działa, ale czy jest jakiś błąd z tego skryptu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 PHP nie sypie żadnych błędów (włączone wyświetlanie), sprawdzam czy funkcja działa if'em oczywiście warunek nie jest spełniony. if (mail($to, $subject, $body)) { echo "OK"; } else { echo "ERROR"; } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach