Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Witam, mam na sprzedaz serwis photoupload.pl wszystkie informacje znajdziecie na aukcji : http://allegro.pl/photoupload-pl-zarabia-i2075295299.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 bigsmokowe interesy zawsze mi śmierdziały... te planowane i działające. Myślę, że permanentny banik się przyda. Do końca świata i o jeden dzień dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 (edytowany) Fatal error: Call to undefined function flushnow() in /home/kafnetfr/domains/photoupload.pl/public_html/install.php on line 60 Po co sprzedajesz niedziałający skrypt? Edit: Takie podkreślenia pod tekstem oznaczają że są błędy w danym słowie i warto żebyś je poprawiał jak coś piszesz I to zdanie mnie przyprawiło o chwilę zamyślenia... Bym dał wiecej zdjec ale doszedłem do wniosku ze one są najwazniejsze. Jak coś jest ważne to chyba się to daje prawda? Edytowano Styczeń 25, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Tak jak pisałem, wpisałem nie poprawnie 2 krotnie hasło do banku i mam zablokowany dostep jako dowod moge dac screena, co do błędu.. to jest do naprawienia poniewaz serwis na inny hosting był przeniesiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 wpisałem nie poprawnie 2 krotnie hasło do banku i mam zablokowany dostep Ja zazwyczaj poprawne wpisuje, ale IMO powinny być 3 próby Rozumiem, że aukcji też nie zdążyłeś zamknąć, bo nadal poza domem jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Zgadza się, jutro zostanie ona zamknięta, to ty zazwyczaji poprawnie wpisujesz..nie kazdemu jednak to się zdaza w moim przypadku literka z zamieniła się na y, a drugi to.. musiałem nie odpowiednią literkę wpisać, może wczesniej musiałem wpisać raz nie prawidłowo ale tak jak mówie mam zablokowany dostep i jutro sie skontaktuje z bankiem w celu odblokowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Zgadza się, jutro zostanie ona zamknięta, Ty chyba sobie jaja z ludzi robisz.. 14 godz. do końca (26 stycznia, 14:49:43) Obstawiam, że nawet nie zdążysz przed końcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Facet, skończ kombinować bo kiepsko na tym wychodzisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach