Liar 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 (edytowany) Witam Poszukuję hostingu VPS, w rozsądnych cenach, nie musi byc Polska, nawet dobrze jakby było za granicą - taniej. Jedyny wymóg to wirutalny portfel, który użytkownicy mogliby doładowywac przez SMS. Pozdrawiam. Edit: Znalazłem coś takiego: serversite.eu Ale mało opinii na WHT jest. Edytowano Styczeń 24, 2012 przez Liar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Mało opinii bo to nowa firma Polecam: castpol.pl hitme.net.pl lub budgetvps.pl mzone-net.eu ewentualnie ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 biznes-host.pl Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Mało opinii bo to nowa firma Polecam: castpol.pl hitme.net.pl lub budgetvps.pl mzone-net.eu ewentualnie ionic.pl Nowa firma rozumiem, ale czy warta uwagi, warta ryzyka ? Z tych co podałeś jedynie castpol przypadł mi do gustu. biznes-host.pl Pozdrawiam! Odpada. Nie zależy mi na Polskiej lokalizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Odpada. Nie zależy mi na Polskiej lokalizacji. A biznes-Host.pl gdzie niby ma serwery? Poznań to już niemcy? Granice przesunięto? Jak tak to nie wiedziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Chodzi o to, że nie chcę serwera w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 My posiadamy wirtualny portfel dzięki któremu możesz doładować sobie portfel za pomocą SMS Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Chodzi o to, że nie chcę serwera w Polsce A gdzie chcesz je mieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 A biznes-Host.pl gdzie niby ma serwery? Poznań to już niemcy? Granice przesunięto? Jak tak to nie wiedziałem Czytamy ze zrozumieniem A gdzie chcesz je mieć? Zapewne Europa zachodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Francja, Niemcy, Holandia - tutaj VPS mnie najbardziej interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 (edytowany) Zapewne Europa zachodnia. A Niemcy i Francja to już Europa Zachodnia czy jeszcze Wschód? Zapraszam do naszej oferty, serwery w Niemczech, niestety nie oferujemy płatności SMS, ale jest doładowanie skarbonki czy wpłaty na konto zwykłe, link do oferty: http://www.mzone-net...index.php?d=vps Edytowano Styczeń 24, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 A Niemcy i Francja to już Europa Zachodnia czy jeszcze Wschód? Koniec świata. Dalej to niezbadane dżungle i dinozaury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Francja, Niemcy, Holandia - tutaj VPS mnie najbardziej interesuje. Weź castpol.pl, mają serwery VPS we Francji, będziesz zadowolony, nasze są trochę bardziej na wschód w Niemczech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2012 Firma MagnetX (właściciel serversite) istnieje już od paru dobrych lat, a wcześniej była pod inna nazwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Witam, Ze swojej strony polecam Tobie VPS'y od Biznes-host.pl gdyż przy opłaci za rok w najtańszej cenie wychodzi 14 zł / miesięcznie. Parametry są konkretne, łącze 10mb/s bez limitów za taką cenę jest OK. W kimsufi.pl czy ovh.pl czasami pingi potrafią być wysokie, a tańszych dobrych VPS raczej nie znajdziesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Parametry są konkretne, łącze 10mb/s bez limitów za taką cenę jest OK. Od kiedy Biznes Host ma serwery za granicą? Francja, Niemcy, Holandia - tutaj VPS mnie najbardziej interesuje. Autor wątku chciał serwery za granicą Polski, Niemcy, Francja itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Marką biznes-hostu był też vps4u i tam były vpsy w DE. Kiedyś widziałem spis serwerów online biznes-hostu ale teraz go nie widzę, a tam były zagraniczne serwerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Od kiedy Biznes Host ma serwery za granicą? mzone proszę nie udzielać się jeżeli nie posiada się pełni wiedzy Mamy kilka maszyn w Hetzner, nie ma problemu by na nich zainstalować VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Nie widzę tego w ofercie: http://biznes-host.pl/?s=vps-lh&b=lin mzone proszę nie udzielać się jeżeli nie posiada się pełni wiedzy Mogę posiadać wiedzę tylko na podstawie Waszej strony, więc było by miło gdybyś mi podał link do oferty serwerów VPS z DE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Autor wątku chciał serwery za granicą Polski, Niemcy, Francja itp. Ale... nie musi byc Polska, nawet dobrze jakby było za granicą - taniej. Czyli może być Polska, ale w niskiej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Ale... Czyli może być Polska, ale w niskiej cenie. Autor tematu pisze w następnych postach: Chodzi o to, że nie chcę serwera w Polsce Francja, Niemcy, Holandia - tutaj VPS mnie najbardziej interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 (edytowany) Nie widzę tego w ofercie: http://biznes-host.p...?s=vps-lh&b=lin Mogę posiadać wiedzę tylko na podstawie Waszej strony, więc było by miło gdybyś mi podał link do oferty serwerów VPS z DE. Oferty nie ma bo prawie wszystkie VPS-y sa w naszym DC, jednak jakbyś popatrzył na naszej stronie to być znalazl informacje o serwerach w DE: http://biznes-host.p...w/nasze_serwery Nie mamy wszystkiego na stronie dlatego Ci wyjaśniliśmy. Jak klient potrzebuje specyficznej usługi (serwer za granica, konto www tylko pod backup bez php itp.) to do Nas pisze i mu skladamy oferte. Edytowano Styczeń 28, 2012 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Ta promocja, która jest na stronie głównej biznes-host skończyła się 6 grudnia 2011 a nadal widnieje wszędzie jej reklama. To oznacza, że promocja trwa nadal czy od 2 miesięcy brak aktualizacji strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Nie latwiej napisać na BOK?? Promocja trwa nadal, wydłuzyliśmy ja poprostu prawdopodobnie do konca styczna/połowy lutego. Wtedy to wejdzie nowa promocja, no ale to juz wszystko w swoim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Marek607, wolałem napisać tutaj, wiedziałem, że Pan tu często zagląda i przy okazji oszczędzę pytań do BOK innym czytelnikom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach