Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Witajcie, mam problem z laptopem Toshiba Qosmio G20-102 . A mianowicie, po wczorajszym zamknięciu systemu pojawił się problem z wifi, nie swieci kontrolka na panelu, a w XP pokazuje że jest włączona, lecz nie znajduje wifi, po wciśnięciu kombinacji FN + f8, otrzymuje komunikat Połączenie sieci jest nie dostępne, Włącz przełącznik sieci bezprzewodowej Nie mogłem nigdzie namierzyć innego przełącznik od wifi.. W Toshiba Assist pokazuje przełącznik ustawiony na off. W obudowie nie ma żadnego przełącznika jak i na panelu dotykowym . Próbowałem odinstalować kartę itd. lecz to nie pomaga. Może ktoś kto posiada Toshibe miał podobny problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 W BIOSie włączone ? Odinstaluj i zainstaluj ponownie sterowniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 W biosie nie zauważyłem funkcji odnośnie wifi, ze sterownikami już tak próbowałem też dziś ale nic . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach