N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) Witam chciałbym zainstalować livezille na swojej stronie, zacząłem już to robić i stanąłem na ty. Chciałbym zainstalować na swoim vps, lecz nie wierm jak to dokończyć mógłby ktoś pomóc? Nie mam zainstalowanego zadnego proftp czy jak tam mam sftp, mam to zrobić z konta roota?, poradzi ktoś coś ? Edytowano Styczeń 22, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Szukaj samouczka Bluemana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 lektura: http://www.blueman.pl/serwer/id994-konfiguracja-serwera-cz5.html przejrzyj poradniki bluemana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 A koniecznie będzie do tego te FTP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Chcesz za 20zł zainstaluje ci FTP i LiveZille hehe robisz praktycznie tylko apt-get install proftpd i już będzie działać wpisujesz tylko dane tam i git A no i jeszcze Virtualny host potrzebny jak masz wszystko w /var/www (stronę) to musisz zrobić sobie VH do /home/user/livezilla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Jak nie dam rady to zgłosze się kamikaze do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach