Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 haha, nawet websajt Justina haknęli http://justinbieberweb.com/ Tak a baze danych widziałem w necie ze wszystkimi adresami e-mail i treścią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denyy 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) No ciekawe czy przez te 4 dni przekonają "Polskę" do nie włączania się w to g**no.... #Edit TVN 24 01:46 - Anonymous na Tweeterze przekonują, że "atak nie zacznie się w ciągu kilku najbliższych godzin". Czas na sen? Edytowano Styczeń 22, 2012 przez Denyy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) Jeżeli ataki miały by nieprzerwany ciag pracy to rząd dał by za wygrana, lub było by jakieś zwołanie w PE w tej sprawie jestem ciekaw jak to będzie mam nadzieje ze uda sie obalić acta i przekonac te bezmozgie zwierzęta w rządzie że acta to zło. Z tym snem to pewnie taka zabawa hehe. Jak się nic nie dzieje to pora na sen. Edytowano Styczeń 22, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Ja to polecam na obserwować fanpage annonymous visa.com.br TANGO DOWN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Może ma ktoś do nich jakiegoś irca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Do kogo ? Do nich otych co myśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 IRC: irc.anonops.li:6667 Kanał #anonops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Chcą przypierniczyć w onet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denyy 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) AnonymousWiki Anonymous ✔We're looking on DDoSing onet.pl but we need moar people.. Ciekawy plan Edytowano Styczeń 22, 2012 przez Denyy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Gdzie wyczytalaś podaj www lub cytuj. Podaj coś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 musze powiedzieć że jest wesoło Ha nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denyy 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 AnonymousWiki Anonymous ✔ TANGO DOWN - onet.pl Jeżeli chodzi o to, nie doświadczyłem żadnych zmian na onet. A wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) Również nic, dopiero przymieżaja się pewnie. Strona http://sony.co.uk - Kwiczy Edytowano Styczeń 22, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Kurde onet jest wielki i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denyy 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Raz był lag, no ale zobaczymy. TVN24 03:00 - coraz więcej wątpliwości internautów, czy za wrzawą na Twitterze rzeczywiście kryje się grupa Anonymous; czy prawdziwi "Anonimowi" naprawdę chcieliby przeprowadzać niektóre zapowiadane w sieci ataki? - powątpiewają internauci. 02:54 - cierpią nie tylko polskie witryny; działać tej nocy przestała też np. witryna universalmusic.com czy brytyjska strona Sony, o czym dowiadujemy się też z Twittera Trochę bez sensu gadają, ten ostatni news to wgl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) Anonymous to prawdziwi anonimowi, jednak dziś i wczoraj doszło i dochodzi do zmasowanych ataków hakerskich. Jak podaje anonymous na twitterze onet padł tylko na 30sekund wiec ten lag to mogło być to. Edytowano Styczeń 22, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denyy 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 AnonymousWiki Anonymous ✔ Onet was down for about 30 seconds lol. Prawda, raz mi onet się z lagował przy jednym refreshu. Myślicie że mają problem z onetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Zawsze morze się przyłaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Onet wydaje mi sie że cieżko maja dobre łącze i pewnie serwery synchronizowane kilakadzieśiąt, wieć chociaż z onetem maja problem, i dobrze bo mam tam poczte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 gdyby cacaoweb się postarało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 IRC: irc.anonops.li:6667 Kanał #anonops irc.anonops.com 6667 #poland (to ten sam serwer) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Witam witam, ciekawie od rana się robi. strona www.europarl.europa.eu/ leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) Człowiek wstaje no i szok... "8:00am. The Polish revolution is now beginning.". W sumie dobrze, ale dlaczego tylko USA, UE i Polska? Edytowano Styczeń 22, 2012 przez Dawid Sz. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 (edytowany) irc.anonops.com 6667 #poland (to ten sam serwer) Sory za duble ale, serwer nie działa jak już to. Serwer: irc.anonops.li Port: 6667 Kanał: #poland Do Dawid Sz: W polsce z tego względu że w czwartego w nastepnym tygodni miłabyc lub ma być te ACTA podpisane czytaj na twitterze:) Dlatego w PL rewolucje robią. Edytowano Styczeń 22, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2012 Ahh te ferie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach