stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 To mój pierwszy linux .Bedzie stronka www , poczta , serwer gry i nie wykluczone ze interfejs graficzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 Witam, zależy jaka to będzie gra, jaki ruch będzie generować strona, przyszedł mi na myśl freeBSD lecz myślę ze na początek pobaw się dedianem 5-6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 cs 1.6 . Narazie strony nie ma , wiec to bedzie dopier początek i nie wiem ile odwiedzin bedzie itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 To mój pierwszy linux .Bedzie stronka www , poczta , serwer gry i nie wykluczone ze interfejs graficzny. przyszedł mi na myśl freeBSD A mi przyszło na myśl OMG WTF ROTFL... Na początek to raczej Ubuntu, Debian, Centos, Fedora, itp, itd. A nie BSD. Warto też zapoznać się z tym serwisem: http://distrowatch.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 (edytowany) Jeżeli napisał serwer to mógł być to jakiś minecraft, tibia, Metin2, czy też CS 1.6, czy coś tam innego który działa najlepiej na system FreeBSD więc po co te uśmieszki ? Nie napisał jaka Gra. Więc proszę zatrzymaj to dla siebie. A tu jak byś potrafił czytać lecz myślę ze na początek pobaw się dedianem 5-6 Edytowano Styczeń 21, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 A co to jest dedian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 A po to, że zaraz będzie 150 tematów jak uruchomić hldsrun.sh czy jak to sie tam nazywa, a Ty mu wciskasz FreeBSD.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2012 Chodziło oczywiście o debian, nie mogę edytować, więc również nie mogę poprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach