Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Witam proszę o wypowiedzi co i jak dodać co zmienić w grze http://www.kokslandia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Przydałby się jakiś opis gry dostępny przez rejestracją bo tak po nazwie niewiele wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Przydałby się jakiś opis gry dostępny przez rejestracją bo tak po nazwie niewiele wiadomo. Dzięki wielkie postaram się coś dodać ma ktoś jeszcze jakieś propozycje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 (edytowany) W miejscu przy formularzu masz linki: Zarejestruj Nowe Konto Przypomnij Hasło Proponuję trochę to zmienić bo każde słowo z dużej litery brzydko wygląda. Możesz też zrobić w ten sposób: Rejestracja | Przypomnij hasło Edit: Na dole strony masz: Nudzš Cie już kolejne kopie gier samochodowych, kosmicznych czy piłkarskich ? ... masz odwagę podjšć walkę o miano króla siłowni ?Wciel się w koksa który ma za zadanie zawładnšć siłowniš i stać się postrachem w miasteczku KOKSLANDI gdzie już gracze walczš o pas mistrza Zaznaczyłem ci błędy do poprawy Edytowano Styczeń 19, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 Mi strona strasznie wolno się łąduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 Strona wolno się ładuje i są błędy z polskimi znakami: np. Błšd Nie poprawny e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 Teraz strona ładuje się moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 Jest progres. Jedna rada, jak wcześniej popraw błędy, na głównej napisz o co chodzi i wywal banner reklamowy bo odstrasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2012 I ja dodam swoje 3 grosze: 1. kodowanie spartolone 2. Komunikaty wyświetlają się w stopce strony (mało widoczne) 3. Linki powinny być oznaczone innym kolorem 4. Link do rejestracji nie działa (ten pod formularzem logowania) 5. W formularzu logowania powinny być 2 pola na hasła, bo można się pomylić 6. W emailu aktywacyjnym powinno być hasło i login Na razie tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2012 Dzięki wszystkim za porady , a strona stoi na hostingu w chmurka.pl nie wiem właśnie czemu tak długo niekiedy się ładuje Jest progres. Jedna rada, jak wcześniej popraw błędy, na głównej napisz o co chodzi i wywal banner reklamowy bo odstrasza. ten baner z reklamami z netsales ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2012 Chyba tak, był w dolnej części strony. Ładnie to wygląda jak nowego usera nie wita od razu banner reklamowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2012 Chyba tak, był w dolnej części strony. Ładnie to wygląda jak nowego usera nie wita od razu banner reklamowy. Został usunięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Usuń koniecznie te toplisty... proszę Cię, to już nie te czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 (edytowany) Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User koksland_gra already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/koksland/domains/kokslandia.pl/public_html Edytowano Styczeń 23, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Niektóre błędy zostały poprawione Gra została przeniesiona na nowy serwer i działa o niebo lepiej. Choć przymula o godzinie 12 i 24 - przez zadanie Cron, ale już niebawem problem zniknie, bo aktualnie naprawiam to zadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 W Firefoxie na stronie głównej przy grafikach - logo, rejestracja, freestats - mam obwódkę (niebieską i fioletową - w zależności od kliknięcia, efekt odnośnika), zaś w Chromie tego zjawiska nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2012 W Firefoxie na stronie głównej przy grafikach - logo, rejestracja, freestats - mam obwódkę (niebieską i fioletową - w zależności od kliknięcia, efekt odnośnika), zaś w Chromie tego zjawiska nie ma. Mnie się nie pokazuje na żadnej z przeglądarkach. Wam też się tak dzieje? Chciałem poinformować, że skrypt został nieco naprawiony. Crony zostały tak przebudowane, że już serwer nie klęka podczas uruchamiania Zmieniłem także logo. Zapraszam do gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach