litex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 Witam Podpiete mam pod serwa domeny BE DNS ustawione na ns1.domena.be -> z iP ns2.dmena.be -> z IP ale jest problem strona w nie dziala.... dowiedzialem sie ze trzeba zarejstrowac nameserwery .. Gdzie to sie robi darmowo? czy jest wogole mozliwsoc. prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 W domenie musisz wpisać właściwe serwery DNS. A resztę już konfiguracji serwera. Serwerów DNS w domenie .be nie trzeba nigdzie rejestrować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 W domenie musisz wpisać właściwe serwery DNS. A resztę już konfiguracji serwera.Serwerów DNS w domenie .be nie trzeba nigdzie rejestrować. tz ze jak mam domene np. dupa.be to nie mohe miec ns1.dupa.be ns2.dupa.be tylko ns'y danego serwera tak.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 A czy ns1.dupa.be to są DNSy Twojego serwera? Możesz sobie wpisać dowolną nazwe nameserwera, byle by to była własciwa nazwa serwera DNS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 fuck... nooooo.... akurat jestem podpiety pod serwa nie mojego a tam jest wymog ze kazda domena na innych dns i ip... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach