stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 VPS będzie do trzymania danych najlepiej do 20 giga dysk i serwer gry cs 1.6 . Najlepiej niskie pingi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 ViHost.PL lub Biznes-host.PL - tanio i dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 czy 40-50 zl wystarczy miesiecznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Witam najlepiej jak byś podał widełki cenowe i jaki to rodzaj danych, strona forum cokolwiek? Jeżeli chodzi o serwer gier 1.6 to najlepiej jakbyś podał ile fps, slot i ile slotów będzie używanych, publik czy private, mody.g dotatki cokolwiek podaj więcej informacji.. do serwerów gier nie nadaje sie ovz, ale nie zawsze:) jeżeli chcesz serwer bez lagów zainwestuj w vps z wirtualizacja xen. Na koniec zobacz oferte www.biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.gamebit.pl 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Oferta GameBit.pl: http://gamebit.pl/?s=oferta Atuty: Niska cena, wydajne serwery, wysoka jakość łączy, przyjazna oferta. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Powinno wystarczyć lecz w vipower.pl masz vps z ovz z dobrymi parametrami za 70zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Witam najlepiej jak byś podał widełki cenowe i jaki to rodzaj danych, strona forum cokolwiek? Jeżeli chodzi o serwer gier 1.6 to najlepiej jakbyś podał ile fps, slot i ile slotów będzie używanych, publik czy private, mody.g dotatki cokolwiek podaj więcej informacji.. do serwerów gier nie nadaje sie ovz, ale nie zawsze:) jeżeli chcesz serwer bez lagów zainwestuj w vps z wirtualizacja xen. Na koniec zobacz oferte www.biznes-host.pl Slotów max 17 . Noo najlepiej jakby sie nie przycinał przy full DANE : pliki normalne typu mp3 , txt , itd (wgram skrypt do wgrywania plikow na serwer).No i moze kiedys jakas stronka/forum skrypt Mybb oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Hm... zobacz oferty biznes-host.pl i vihost.pl druga firma oferuje vps za 70zł fajnego vpska myślę że sprosta twoim oczekiwaniom, zawsze można napisać do firmy i prosić o test serwera. O ile sie nie mylę to ten skrypt to skrypt upload, jeżeli tak przydał by sie duży transfer, ale tak jak pisałem myśłe że te oferty sa dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkGL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 (edytowany) Serwer musi mieć wirtualizacje xen 17 slotów czyli licz wymagane około 2Ghz na procku Edytowano Styczeń 17, 2012 przez DarkGL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość graftek Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Polecam również ViPower, godna polecenia firma. Możesz jeszcze zobaczyć ofertę http://www.vpsinn.pl/vps/xen-vps/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Ze swojej strony polecam vmline - http://vmline.pl/vps_xen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 bez xen da rade pociągnąc ? bo 20% znizki jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Jeśli chcesz tam trzymać jakiś serwer hlds, jedynie Xen Do samych danych nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 wiktor to według ciebie hlds nie może działać na ovz? bo mogę ci udowodnić że się da, oczywiście nie chodzi mi o 1k FPS, mam ustawione na 300 i nikt nie narzeka na lagi spadki itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 http://vipower.pl/ vps basic to raczej nie wchodzi w gre z xen? Nie pociągnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 na basic jest trochę mało ramu, przy większej ilości graczy zacznie grakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 wiktor to według ciebie hlds nie może działać na ovz? bo mogę ci udowodnić że się da, oczywiście nie chodzi mi o 1k FPS, mam ustawione na 300 i nikt nie narzeka na lagi spadki itp. Pewnie że można, ale jesteś pewien co jest z tym związane ? Oczywiście to też zależy od serwera "matki" i współdzierżawców ale xen jest do tego najberdziej odpowiedni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Pewnie że można, ale jesteś pewien co jest z tym związane ? Oczywiście to też zależy od serwera "matki" i współdzierżawców ale xen jest do tego najberdziej odpowiedni. Najbardziej odpowiedni pod serwery gier jest dedyk a nie jakiś VPSik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 kurde bo mam max 50zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 (edytowany) No ba, najlepiej całę centrum danych. Mówimy o VPS'ach także o budżetówce, aczkolwiek pod 1 serwer dedyk Ci chyba nie potrzebny ionic.pl lub http://netdc.pl/page-xen.html Edytowano Styczeń 18, 2012 przez wiktor12348 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarkGL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 (edytowany) kurde bo mam max 50zł kup serwer w firmie hostingowej gier np. zabijaka.pl lub disconnect.pl starczy ci na 17 slotów Edytowano Styczeń 18, 2012 przez DarkGL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 (edytowany) Chodzi mi jeszcze o serwer na www forum oraz Do trzymania danych - skrypt upload. Edytowano Styczeń 18, 2012 przez stelmach93 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Nie przewracajcie już chłopakowi w głowie, oczywiście ze odpali serwer CS na ovz, musi tylko trafić z matka oraz firma i ceną, swego czasu ja na vps który gwarantował tylko 512mb ram i 1.5gb burst postawionego miałem cs1.6, urt4.1, ts3, ts2 i takie tam duperele to śmigało aż miło, owszem ovz nie nadaje się do gier ale czemu od razu odradzacie mu ovz i pchacie na Xen, w ovz wiadomo że jest wiele czynników które wpływają na nasz serwer vps co powoduje lagi, inni użytkownicy na maszynie którą współdzielimy, łącze, dyski, sprzęt itp.. ma budżet 50zł więc doradźmy mu jak najlepszego vps ovz lub xen tak aby śmigało aż miło, wiadomo za tą cenę nie można spodziewać się jakieś niesamowitej jakości, ale oferta vipower.pl moim zdaniem jak najlepiej pasuje do twoich zapotrzebowań, ja bym im zaufał ba już im zaufałem i z jakością na tip top, tak samo support. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 (edytowany) Pewnie że można, ale jesteś pewien co jest z tym związane ? Oczywiście to też zależy od serwera "matki" i współdzierżawców ale xen jest do tego najberdziej odpowiedni. Oczywiście się w pełni z tobą zgadzam, ale tak to wytłumaczyłeś że da się postawić tylko na XEN bo na innych będzie słabo, a to nie prawda. Jeżeli firma dba o swoje serwery to nie sprzeda klientowi na chama wepchniętego VPSa bo szybciej straci klientów niż znajdzie nowych Edytowano Styczeń 18, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stelmach93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Czyli wkoncu jaki ten vipower lub vihost kupic ? Max 50zł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach