tryb1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Witam, Zapraszam do oceny mojego forum http://forumhtml.pl/ Na razie tylko ktoś zagląda ale brak rejestracji. Nie wiem jak zachęcić ludzi do rejestracji, mam tylko reklamę Adtaily. Phpbb3 serwis mam nadzieję że jakoś się rozwinie Proszę o oceny, sugestie co dodać, zmienić lub poprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 To może dodaj jakąś treść? Po co ktoś ma się rejestrować do pustego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 No rzeczywiście nie ma co się dziwić. Forum jest puste więc nikt nie będzie wchodzić i rejestrować jak nic nie prezentujesz ? To tak jak klient ma wejść do pustego sklepu gdzie nie ma towarów ale ma lokal... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Dodatkowo radzę zmienić trochę wygląd bo jak patrze to "Strach na userów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Moderatorzy poszukiwani przez trybiano » 12 sty 2012, o 02:24 Jak w temacie potrzebni są moderatorzy forum którzy ogarną to wszystko co nastąpi wkrótce Zarejestruj się i podaj swoją kandydaturę w sposób taki: Imię: Marcin Wiek: 25 Nick: trybiano Hobby: piłka nożna oraz html Dział którym chcesz się zajmować: od wszystkiego pan złota rączka Coś o sobie: Cóż mam powiedzieć mieszkam w mazowieckim, kończę studia, staram się coś uciułać aby w końcu się ożenić A po co ci moderatorzy na forum które ma 3 posty? Projekt nie wypali bo jest zrobiony nieprofesjonalnie a do tego konkurencja w tej branży jest ogromna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Domena forumhtml.pl jest na sprzedaż! Szybko A po co ci moderatorzy na forum które ma 3 posty? A no, po to, żeby zachęcić ludzi do udziału w życiu forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryb1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 (edytowany) nie na sprzedaż po prostu popracuję nad treścią później wznowię i dzięki za wypowiedzi wasze a na sprzedaż mam inną domenę Edytowano Styczeń 17, 2012 przez tryb1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach