Rogaal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Witam. Poszukuję programistę do dłuższej współpracy przy innowacyjnym projekcie. Szczegóły projektu omówię z programistą, który zaciekawi mnie swoją ofertą cenową oraz swoim portfolio. Postaram się w skrócie napisać kilka rzeczy jakich będę potrzebował. Ogólnie serwis będzie dawał szanse zarobku innym użytkownikom systemu, którzy się w nim zarejestrują. Za każde kliknięcie będą otrzymywać pewną kwotę pieniędzy, którą będą mogli wypłacić lub ze zgromadzonych pieniędzy zakupić usługę jaką portal będzie oferował. Powyżej opisałem w skrócie jak ma działać system, oczywiście nie jest to szczegółowo opisane, ponieważ nie chciałbym tego zdradzać. Musi być tutaj dobrze rozbudowany panel administratora, aby mógł dodawać oferty do klikania dla użytkowników, ustalać kwoty za kliknięcie itp. W systemie powinna być opcja Programu Partnerskiego, Konkursu na Poleconych, które z panelu admina można będzie włączać i wyłączać. Szczególnie chodzi o Konkurs na Poleconych. W raz z silnikiem strony chciałbym aby oferta była również z szatą graficzną do strony. Czyli mówiąc krótko poszukuję osoby, która stworzy taki system od A do Z oraz będzie współpracować cały czas przy projekcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Chodzi ci o taki program partnerski? Zarabianie za klikanie w reklamę która zlicza kliki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Taki skrypt można kupić na Allegro. Autosurf z dodatkami punktowania klików w reklamy i klikania w facebook'owe "Lubię to". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rogaal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Wiele skryptów można zakupić na allegro. Chodzi mi o dedykowany skrypt z innymi możliwościami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Nie uważasz że szkoda wyrzucić czterocyfrową sumkę jak można kupić to za dwucyfrową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Nie uważasz że szkoda wyrzucić czterocyfrową sumkę jak można kupić to za dwucyfrową? Właśnie o to mi chodziło Kupujesz gotowca z ograniczonymi funkcjami, zatrudniasz programistę żeby Ci go przerobił według potrzeb. Na pewno sporo byś zaoszczędził, jednak polecam pierw upewnić się czy dany skrypt jest czegoś wart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Właśnie o to mi chodziło Kupujesz gotowca z ograniczonymi funkcjami, zatrudniasz programistę żeby Ci go przerobił według potrzeb. Na pewno sporo byś zaoszczędził, jednak polecam pierw upewnić się czy dany skrypt jest czegoś wart Jeżeli człowiek się nie zna, to upewnienie się też przecież kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 No to twoje pytanie powinno brzmieć "Jaki skrypt możecie polecić" i otrzymasz tu odpowiedź za free. Na pewno wyjdzie ci taniej i szybciej bo pisanie takich aplikacji webowych to już skomplikowana sprawa, zarówno droga jak czasochłonna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach