Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Witam, znacie jakieś firmy którę "rozdają" domeny .pl , com.pl bądź .eu za darmo? Proszę nie pisać o home oraz ibc i az. Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Np u nas dostaniesz domenkę całkiem darmo do zakupionego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Wiem, tylko ze nie chce zakupywać hostingu. Jestem obecnie spłukany a muszę jedną zarezerwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 I nie stać Ciebie żeby wyłożyć 10-15 zł i kupić domenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Dokładnie zgadłeś , przelew dostane dopiero w następnym tygodniu a nie chce czekać aż tyle i dlatego piszę czy jaka firma ma "promocje" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 (edytowany) Nie potrzeba tutaj żadnej promocji. W przypadku domeny .pl zarezerwuj ją sobie w jakiejs firmie i masz wtedy 14 dni na jej oplacenie, więc ten przelew za tydzien akurat ci wystarczy na opłacenie, a przez ten czas nikt ci jej nie zabierze. Edytowano Styczeń 16, 2012 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Rozumiem, zauwazyłem promocje 1and1, i chciałbym się zapytać czy u nich jest OBOWIĄZEK opłacenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 A są gdzieś jakieś promocje na domeny np za 1zł pl lub eu bo od jakiegoś czasu nic nie buczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 na dih.pl jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ABRH- 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Jak już tak patrzycie na cenę rejestracji to kupujcie regionalne domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jac9k 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 zarezerwuj domenę na 14 dni i potem opłać jak będziesz miał kasę. Proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach