outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 witam Miałem dzisiaj kilka połączeń od numeru 913221166 chyba żadna z polskich sieci kom nie posiada takiego początku na 913 . Moje pytanie: połączenie międzynarodowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 tu coś znalazłem http://www.quienera.es/numero/n/913221166/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 też to znalazłem hiszpania? to pewnie pomyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Jeśli nr nie zaczynał się od 00 lub + to nie ma mowy o połączeniu międzynarodowym. A tak poza tym to Hiszpania ma nr kierunkowy +34. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 w takim razie 913 to jaka to sieć ? nie było 00 lub + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Numer kierunkowy strefy szczecińskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 (edytowany) Nie 913221166, tylko (0) 91 322-11-66 Tadam -> http://sklep.eko-wyspa.pl/kontakt.php Edytowano Styczeń 16, 2012 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 (edytowany) Tak ściśle mówiąc to nie ma teraz "kierunkowych", zawsze (w przypadku połączeń krajowych) wklepujemy 9 cyfr, ale owszem, 91 ******* to numery stacjonarne w Szczecinie i okolicach (spore okolice, obszar dawnego województwa Szczecińskiego, jak było jeszcze 49 województw). Edytowano Styczeń 16, 2012 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 (0)91 to: Szczecin z przyległościami, Kamień Pom., Świnoujście, Goleniów, Gryfice, Gryfino i inne mniejsze miejscowości. W zasadzie prawie tak jak napisał Piotr - dawne województwo szczecińskie, z wyjątkiem Stargardu Szczecińskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 (edytowany) (0)91 to: Szczecin z przyległościami, Kamień Pom., Świnoujście, Goleniów, Gryfice, Gryfino i inne mniejsze miejscowości. W zasadzie prawie tak jak napisał Piotr - dawne województwo szczecińskie, z wyjątkiem Stargardu Szczecińskiego. Eeeee, Stargard Szczeciński też ma 91 ;-) Edytowano Styczeń 16, 2012 przez vlop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 to ktoś z miejscowości Wolin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Nie, to ktoś z prowincji Zielone Wzgórze na Marsie... Xorg chyba wyraźnie dał linka kto dzwonił, a wy bawicie się w jakieś ustalanie miejscowości. To napisałem wam powyżej skąd był ten telefon... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Eeeee, Stargard Szczeciński też ma 91 ;-) A patrz, rzeczywiście. Daaaaawno tam na stacjonarne nie dzwoniłem i pokiełbasiło mi się chyba z Koszalinem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 Tak na przyszłość: UKE dorobiło się szukajki po planie numeracyjnym http://www.uke.gov.pl/tablice/NumerPstn-list.do?execution=e2s1 Tak ściśle mówiąc to nie ma teraz "kierunkowych" Kierunkowych może nie, ale wyróżniki numeracyjne AB SPQMN jak najbardziej pozostały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 dziekuję za pomoc, szczególnie dla kolegi z prowincji Zielone Wzgórze na Marsie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach