d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 Nie wiem jaka domena bedzie lepsza/atrakcyjniesza... Bedzie to "serwis" o technologiach XXI wieku - internet/komuptery itd...Ogólnie o wszystkim co dzisiaj ineteresuje człowieka. I nie wiem jaka domenę zarejestrowac - xor-net.pl (krótsza) czy moze xornetwork.pl (dluzsza ale moze prostsza?) Co radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 I nie wiem jaka domenę zarejestrowac - xor-net.pl (krótsza) A nie lepiej zamiast xor-net.pl (z kreseczka) wybrac ... xor.net.pl ? Zdaje sie ze jest wolna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 Ja polecam xor.bee.pl albo xor.orge.pl za free (moj podpis) hehe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 albo xor.frikochat.net taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a może xwork.pl? heh albo techx.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 xor.niewiem-czemu-ale-mówią-że-ksiądz-rydzyk-jest.bee.pl Wg. mnie atrakcycja Lub 2 propozycja: xornet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 jak już chciałeś mi zrobić mi na złość to link powinien wyglądać tak: www.xor.niewiem-czemu-ale-mowia-ze-ksiadz-rydzyk.jest.bee.pl Mało tego, pod tym adresem można znaleść serwis... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 Hehehe. Nie chciałem ci zrobić na złość. Poprostu masz domenę, w której można pisać że coś jest "be" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 O Boże, czy na WHT tylko garstka ludzi potrafi odpowiedziec nie robiąc OT? :? albo xor.frikochat.nettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a może xwork.pl? heh albo techx.pl ? Nie o te domeny pytałem... Tak, wiem iż była to ironia*** Pozdrawiam, a teraz lepiej lock bo sie znowu ludzie rokreca i zaczna wymyslac bezsensowne nazwy:D..Ale w sumie to przecież Piaskownica:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 xor, ale obie Twoje są "średnie" szczerze mówiąc.. (żadnej ironii nie było, takie rozluźnienie tylko..) ja bym myślał nad czymś w stylu (wszystkie wolne, sprawdzałem): x-tech.net.pl xornet.pl xortech.pl xortech.net.pl texnet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 Ok, sorry za troche OT wtedy. Jeśli chodzi o domeny na taki serwis to co myslisz o: ftech.pl - Future Technology Lub: techb.pl :: Domena Wolna techc.pl :: Domena Wolna techd.pl :: Domena Wolna teche.pl :: Domena Wolna techf.pl :: Domena Wolna techg.pl :: Domena Wolna techh.pl :: Domena Wolna techi.pl :: Domena Wolna techj.pl :: Domena Wolna techk.pl :: Domena Wolna techl.pl :: Domena Wolna techm.pl :: Domena Wolna techn.pl :: Domena Wolna techo.pl :: Domena Wolna techp.pl :: Domena Wolna techs.pl :: Domena Wolna techt.pl :: Domena Wolna techu.pl :: Domena Wolna techw.pl :: Domena Wolna techy.pl :: Domena Wolna techz.pl :: Domena Wolna xxb.pl-- WOLNA xxb.pl-- WOLNA xxd.pl-- WOLNA xxe.pl-- WOLNA xxf.pl-- WOLNA xxg.pl-- WOLNA xxh.pl-- WOLNA xxj.pl-- WOLNA xxk.pl-- WOLNA xxm.pl-- WOLNA xxn.pl-- WOLNA xxp.pl-- WOLNA xxr.pl-- WOLNA xxt.pl-- WOLNA xxu.pl-- WOLNA xxw.pl-- WOLNA xxy.pl-- WOLNA xxz.pl-- WOLNA xorb.pl-- WOLNA xorc.pl-- WOLNA xord.pl-- WOLNA xore.pl-- WOLNA xorf.pl-- WOLNA xorh.pl-- WOLNA xori.pl-- WOLNA xorj.pl-- WOLNA xork.pl-- WOLNA xorl.pl-- WOLNA xorm.pl-- WOLNA xorn.pl-- WOLNA xorp.pl-- WOLNA xorr.pl-- WOLNA xors.pl-- WOLNA xort.pl-- WOLNA xoru.pl-- WOLNA xorw.pl-- WOLNA xory.pl-- WOLNA xorz.pl-- WOLNA Może coś z tego się przyda :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2006 Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach