Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 Witajcie, mam vps z serversite, próbuje zainstalować cs-a i sciągam hldsupdatetool.bin i przy uruchomieniu root@dexcsski:~# ./hldsupdatetool.bin -bash: ./hldsupdatetool.bin: No such file or directory root@dexcsski:~# Na plik nadany jest chmod +x . Pierwszy raz się z takim błędem spotykam plik jest a nie działa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 Odezwij się do mnie na maila biuro@freecast.pl mam trochę wolnego czasu to pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 Komunikat jest jasny - nie ma tego pliku w miejscu, w którym aktualnie się znajdujesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 Jeżeli sprawdziłeś ścieżkę i się zgadza to zrób: apt-get install lib32gcc1 ia32-libs Ja tak miałem przy systemie 64 bitowym. Po zainstalowaniu powyższych pakietów powinno już zadziałać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach