krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 e-fotek.pl - Twój hosting zdjęć! Strona raczej nie wyróżniająca się od innych tego typu. Wrzucam ją tu bo prawdę mówiąc zależy mi na reklamie. Muszę jeszcze poprawić trochę tłumaczenie, google transalte nie tłumaczy za dokładnie niestety dłuższych zdań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Najpierw dopracuj potem reklamuj. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jak widzę taką stronę (takie tłumaczenie z innego języka) to X ciśnie się na kursor :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Wiem ale nie mogłem tego sensownie przetłumaczyć więc zostawiłem po angielsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 U was jeszcze WOŚP gra ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 WOŚP cały rok istnieje i cały rok można wspierać ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2012 Serwer masz tak zapchany, zamulony, że strona ładuję mi się kilka minut .. Edit. Juz wszystko dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach