BleckRider 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 (edytowany) Witam ! Jak w temacie interesuje mnie jakiś tutorial najlepiej polski z instalacją i konfiguracją serwera pocztowego np. (Postfix) Znalazłem coś takiego , czy ktoś korzystał z tego poradnika lub prosił bym o jakiś czytelniejszy System który posiadam to ubuntu Do końca nie jestem pewien czy postfix to dobre rozwiązanie , może ktoś ma coś lepszego ? Morze są jakies inne usługi na lepszym poziomie i bezpieczniejsze które mają oprogramowanie antyspamowe i antywirusowe, Proszę o pomoc Edytowano Styczeń 13, 2012 przez BleckRider (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Zainstaluj sobie zimbre albo iredmail i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Do końca nie jestem pewien czy postfix to dobre rozwiązanie , może ktoś ma coś lepszego ? A czemu nie ma być dobrym rozwiązaniem? Na howtoforge szukałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2012 IredOS polecam Szybkie howto http://code.google.com/p/iredmail/wiki/iRedOS_Installation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach