Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Czy da się odzyskać z nokii e52 kontakty przy padłym softcie? Objaw jest taki, że telefon się wogóle nie włącza. Przy naciśnięciu ON wibra zaburczy, ekran mrugnie i nic poza tym. Podobno padł soft. Do serwisu w bydzi zabiorę go dopiero w poniedziałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Jakiś backup mamie kiedyś robiłem. Ale gdzie on jest i z kiedy to nawet najstarsi Indianie nie wiedzą. Spróbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 zobacz czy nie ma go na karcie pamięci Ja w swojej C3-00 jak flashowałem soft to kontakty zostawały. Nie wiem jak w tym modelu jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Przy flashowaniu w większości przypadków kontakty i wiadomości znikają. Zależy na ile jest soft uszkodzony, może dać radę a może nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Zależy jak jest zaprojektowany telefon "domowym" sposobem raczej będzie ci ciężko lub się nie uda. Oddaj do serwisu, ale prawdziwego Niech ci kontakty wyciągną chociaż same Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Jak poszła kostka z danymi to pewnie nie odzyska, przynajmniej nie za niską sumę. W Sony Ericssonach wiem, że przy flashowaniu wiadomości i kontakty szły się.. przewietrzyć. Co się stało z tym telefonem, sam z siebie szlak trafił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 No u siebie w Nokii C3-00 kilka razy już softa zmieniałem (aktualizowałem i wgrywałem jeszcze raz) i kontakty zostawały a wiadomości się kasowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 (edytowany) może inaczej: aktualizując soft kontakty i wiadomości zostają (przetestowane na e51, e52 i 5800) a "ścinając" fona czyli tzw reflash to wszystko tracimy co do nokii c3-00 to znajomemu po każdym wyłączeniu pada soft Edytowano Styczeń 12, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 może inaczej: aktualizując soft kontakty i wiadomości zostają (przetestowane na e51, e52 i 5800) a "ścinając" fona czyli tzw reflash to wszystko tracimy co do nokii c3-00 to znajomemu po każdym wyłączeniu pada soft Może ma jakiś modyfikowany przez rusków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Jakiś backup mamie kiedyś robiłem. Ale gdzie on jest i z kiedy to nawet najstarsi Indianie nie wiedzą. Spróbuje Spróbuj się połączyć przez PCsuite może da radę, wtedy będziesz mógł piznąć backup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach