Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Ehlo, jedziemy jutro na http://summit.meetjs.pl/ do Poznania. Już w kilka osób umówiliśmy się w piątek (jutro) na wieczór na jakieś piwo (mamy nocleg w centrum). Nie mam pojęcia kto z WHT jest z POZnania ale jakby ktoś chciał wyskoczyć jutro na piwo i pogadać, niekoniecznie tylko o branży to niech da znać, zdzwonimy się pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 git napisać dzień wcześniej to jest to . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 wszystko jest dynamiczne, nie marudź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Urlop mam mogę jechać . Nie mam gdzie spać , tematyka nudna lekko jak dla mnie , transportu brak , nie jadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 biletów i tak nie ma juz od dawna więc tematyka Cie nie dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Nie wiem jak jest z biletami - mam jeden, a niestety nie mogę jechać. Jeśli można przekazać bilet, a ktoś tu jest chętny to niech się zgłosi - bilet chętnie oddam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Spontany są najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 @MiSi3kK daj cynk organizatorom, w sekundę ktoś go zgarnie jak zwolnisz pulę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 heh.. wcześniej napisać sie nie dało? Napewno od wczoraj wiesz, że jedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maras 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Gdybyście gdzieś na piwko lecieli to dajcie cynka, może dołączę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 @Miłosz: wiem, że na pewno od przedwczoraj @maras: daj nr telefonu na prv to zadzwonię jutro wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Rzeczywiście bardzo wczesne uprzedzenie o piwie... ;-) Takie rzeczy tylko na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Co wy, musicie mieć info z tygodniowym wyprzedzeniem? W Pyrlandii anonsujecie się na piwo z takim wyprzedzeniem? Maras obroni wasz honor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Ja bym przyjechał, ale z powrotem mógłby być problem, bo kierowcy nie mam Poczekaj, poczekaj jak Maras zobaczy jak pijesz to mu się skończy zapał do meetingów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Już nie pije tylko jedno piwko dla towarzystwa @maniack będzie mnie pilnował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 A kto jego będzie pilnował ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Ze mną już napewno nie takie bajki możesz mck opowiadać Jakbyś dał trochę szybciej cynka, to bym podjechał do Poznania. Ale mam jutro cały dzień ustawiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 w sobotę mamy bibę tutaj: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Jak będę miał kierowcę NRM musi się zapisać do AA #edit: uuu.. to będzie potrzebna taczka dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 @Marek dzięki za spotkanie. super było sobie pogadać o branży przy tym grzańcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maras 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 Hehe, też dzięki Do zobaczenia przy następnej okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach