Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 (edytowany) Krótki opis: Autosurf.net.pl jest systemem otwartym dla wymiany ruchu. Zwiększa i poprawia statystyki Twojej strony. Niech inni zaczną Cie widzieć! Nie czekaj dłużej. Dołącz do nas, to jest proste i szybkie a przede wszystkim darmowe! Adres: Autosurf.net.pl Autosurf istnieje od 4 dni, dopiero dzisiaj wziąłem się za grafikę. Jakie są Wasze opinie? Z góry dziękuję! Pozdrawiam, Kacper Edytowano Styczeń 12, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 2. Zasady ogólne 2.1 Utworzenie i korzystanie z Konta w Systemie jest dobrowolne i bezp?tne. Powinien oznaczać wybraną podstronę, a nie wskazywać tylko na główną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Dzięki. Regulamin poprawiony, a co do aktywnego buttona będzie mały problem, bo skrypt jest tak skonstruowany, że korzysta z 1 pliku "header.php", w którym jest całe górne menu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Szczerze to "szary" użytkownik ma to gdzieś, aby działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 (edytowany) Hah, można i mieć takie podejście Uznajmy, że tak miało być Edytowano Styczeń 12, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Niby na głównej jest napisane że od 1 mln pkt można robić wyplaty. Po zalogowaniu na konto i po wejściu w zakładkę "Wypłata" pokazuje że wypłata możliwa od ponad 2 mld pkt. Które jest prawdą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Na chwilę obecną wypłata gotówki za punkty jest niemożliwa, ponieważ jeszcze trzeba zrobić kilka rzeczy. Zobaczymy jak to będzie później, ponieważ planuję usunąć wszystkie płatności sms (punkty premium itd), a jak usunę płatności sms to także wypłatę punktów w formie gotówki. Jeżeli zostaniemy przy płatnościach to wersja z milionem punktów będzie jak najbardziej prawdziwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Na chwilę obecną wypłata gotówki za punkty jest niemożliwa To po co w takim razie piszesz kłamstwa na stronie głównej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 (edytowany) To po co w takim razie piszesz kłamstwa na stronie głównej? Dlaczego kłamstwa ? Autosurf ma dopiero 4 dni, nawet konta w Dotpay mi nie aktywowali jeszcze, a zanim ktoś nabije 1 mln punktów to też troszkę czasu minie @Regdos, specjalnie dla Ciebie dopisałem punkt w regulaminie, dotyczące płatności. Edytowano Styczeń 12, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 Moim zdaniem nie warto inwestowac w toplisty. Popraw troszke grafike. Jak chcesz reklame to napisz na GG 4861226 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Chyba masz troszkę lipny skrypt ponieważ mi się zwiesza ciągle . Wyskakuje coś takiego . Ogólnie masz jakiś problem ze stroną . An error occurred while loading http://autosurf.net.pl/index.php/surfuj: Timeout on server Connection was to autosurf.net.pl at port 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Dziennie surfuję po kilka godzin, moi koledzy także i nikomu z nas nigdy się tak nie stało. 3 dni temu restartowałem apache, to może o tym mówisz? To nie wina skryptu, a raczej serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Prawdopodobnie apache, ale jak odpalam surfa na vps to wysurfuje 10pkt i kieppa zwiecha na maxa i wypluwa to to podałem, nie sprawdzałem tego na pc swoim ale na na vps inne surfy działaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Witam, z przyjemnością informuję, iż dodaliśmy nowe funkcje do panelu użytkownika. Od dnia dzisiejszego każdy użytkownik może doładować swoją pulę punktów za pomocą klikania w "lubię to". Każde kliknięcie w lubię to jest warte 10punktów! Ta funkcja jest aktualnie w wersji beta (jeszcze testowej). Pojawi się więcej funkcji już wkrótce. Zapraszamy serdecznie do testowania nowego modułu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach