Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 Siemka, Mam zamiar uruchomić serwis z newsami w których będą ujęte zmiany/nowości na moich serwisach miało by być to w formie bloga, jednakże myślę nad CMS co byście zaproponowali prócz Wordpress Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inzaghi89 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 (edytowany) WordPress (tak, czytałem że prócz niego). Jako system blogowy nie widzę nic lepszego i prostszego w obsłudze. Ewentualnie coś bardziej portalowego, jak Drupal, Joomla, czy PHP-Fusion. Co oczywiście też może robić 'za bloga'. Edytowano Styczeń 11, 2012 przez inzaghi89 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 Czemu nie Wordpress? To jest właśnie najlepszy cms pod bloga i do tego powinien być używany. W sumie system nowości masz w każdym wiekszym CMSie: Joomla, Drupal, Contao, Mambo, eZ publish Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach