Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 Witam chciałem usunąć danego usera z bazy i próbuje zrobić zapytanie ale mi nie wychodzi, ręcznie by to za długo trwało przeglądając 160 stron więc proszę o pomoc Tak wpisuje DELDELETE FROM nazwa_bazy`.`users` WHERE `users`.`login` = 'nazwa_usera'; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 (edytowany) Spróbuj tak: DELETE FROM `nazwa_bazy`.`users` WHERE `login` = 'nazwa_usera'; Edytowano Styczeń 11, 2012 przez bartez119 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Braszka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 Spróbuj tak: DELETE FROM `nazwa_bazy`.`users` WHERE `login` = 'nazwa_usera'; Dzięki nawet nie zauważyłem ,że mam 2 x users Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 (edytowany) Brakowało ci jeszcze ' przed nazwa_bazy. Edytowano Styczeń 11, 2012 przez bartez119 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach