xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2012 Hi. Czy jest gdzieś obecnie promocja na domeny .PL ? Chodzi mi o jak najtańsze, bo domena śmieciowa której przedłużać nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2012 az.pl oraz lh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 W az trzeba kupic serwer aby byla domena, a lh sprawdze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 jak i w home.pl - sprawdzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2012 home to drożyzna, po co sobie robisz na forum wrogów za takie rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul Vojtek 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 Ja od kilku lat korzystam z usług lh.pl / premium.pl(ppd.pl). Póki co to jestem zadowolony, więc polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 Ja od kilku lat korzystam z usług lh.pl / premium.pl(ppd.pl). Póki co to jestem zadowolony, więc polecam. Ty wogóle przeczytałeś nazwe tematu? Chodzi o PROMOCJE!!! Co do lh to masz promocje tylko dla firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel30 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2012 nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o12.pl 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 (edytowany) Domeny krajowe oferujemy bezpłatnie i na stałe dla kont hostingowych: K-MEDIUM2, K-PREMIUM2. Szczegóły: http://o12.pl/hostin...kreatorem-stron Edytowano Styczeń 18, 2012 przez o12.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul Vojtek 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 Ty wogóle przeczytałeś nazwe tematu? Chodzi o PROMOCJE!!! Co do lh to masz promocje tylko dla firm Tak się składa, że przeczytałem. A czy Ty odpowiadasz na forum czytając temat czy treść tematu? Nie widzę, aby autor napisał, że chce za darmo zarejestrować domenę .pl tylko szuka promocji. Czy jest gdzieś obecnie promocja na domeny .PL ? Chodzi mi o jak najtańsze, bo domena śmieciowa której przedłużać nie będę Najtańsze nie oznacza darmowe, więc za nim mnie pouczysz przeczytaj treść, a nie nazwę tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 @xorg: w az jest teraz kolejna promocja - 5 PL-ek za friko dla firm. Jak chcesz, to mogę Ci wziąć jedną, daj znać na PW albo gg (603638). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach