potty 36 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Witam Zapraszam do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2047561474 Dla userow WHT maly rabat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 45 zł i biorę. Jeśli się zgadzasz pisz PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2012 Niezłe. Niedługo na wht będziemy skarpetami handlować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2012 Kolega chyba w nazwie tematu ma błąd, ja też mam oryginalną bluzę made in china:D Moim zdaniem powinno to brzmieć firmowa bluza adidas. Sorki za oftopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2012 Niezłe. Niedługo na wht będziemy skarpetami handlować. Ojtam ojtam, a tak poza tym mam do sprzedania prawie nowy podkoszulek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach