snowfreak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 (edytowany) Proszę o opinię o hostingu w itl.pl Ktoś korzystał? Support kumaty? Edytowano Styczeń 9, 2012 przez snowfreak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 (edytowany) Nic ciekawego nie oferują. Strona i oferta chyba nie zmieniły się od 1997roku (kiedy rzekomo zaczęli działalność) Ich autorski panel woła o pomstę do nieba:d https://admin-demo.itl.pl/index.php demo/demo Edytowano Styczeń 9, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snowfreak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 właśnie ten 1997 mnie zainteresował; jeśli chodzi o ich stronę www, to mam wrażenie, że powstała nawet wcześniej;) ale piszą też, że mają własną serwerownie w Polsce (!) oraz własne połączenia światłowodowe do kilku krajowych operatorów; pod tym kątem mnie to zainteresowało, bo wygląda trochę lepiej niż klasyczna oferta resellerska hostingu z datacenter w zagłębiu ruhry ps. myślę, że panel administratora datowany jest w okolicach powstania strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedmiot 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Ich autorski panel woła o pomstę do nieba:d https://admin-demo.itl.pl/index.php Witam, nie zgadzam się. Od ponad roku korzystam z ich hostingu. Wcześniej utrzymywałem swoją stronę na serwerach kilku innych firm. Panel oferowany przez Intertele uważam za najlepszy - jest o wiele bardziej przejrzysty, aniżeli jakieś cPanele i podobne wynalazki. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbigniew1 35 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 (edytowany) Witam Panel nie powala na kolana jeśli idzie o typografię. Jednakże funkcjonalnie jest nawet bym powiedział średnio :-] To spółka akcyjna, próbowałem odszukać ich notowania na GPW, ale nie daję rady.. Może ktoś mógły pomóc? Edytowano Sierpień 24, 2012 przez zbigniew1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 To spółka akcyjna, próbowałem odszukać ich notowania na GPW, ale nie daję rady.. Może ktoś mógły pomóc? A od kiedy sp. S.A. = GPW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyferek Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 ile tu nowych użytkowników się zbiegło :> Zainteresowani wiedzą, jak wygląda marketing itl :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach