bastek 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Mam do Was takie pytanie, mam przykładowo stronę: http://www.facebook.com/pages/artfotografiapl/216064525108167 a chciałbym aby adres tej strony był dostępny pod adresem http://www.facebook.com/artfotografia.pl Jak to zrobic? Bo szukam i szukam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 uzbieraj chyba 25 lubiących i będziesz mógł zmienić linka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venet0 72 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 uzbieraj chyba 25 lubiących i będziesz mógł zmienić linka. obecnie już nie, sam zrobiłem, a były chyba 2 lajki, 25 napewno nie edytuj strone > podstawowe informacje > nazwa użytkownika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Chlopaki właśnie nie mogę.. Jak wchodze na *Nazwa uzytkownika* mam: Korzystasz z serwisu Facebook jako artfotografia.pl Aby uzyskać dostęp do tej strony, musisz przełączyć się z korzystania z serwisu Facebook jako swoja strona na korzystanie z serwisu Facebook jako użytkownik. I jak się przełączam to mam: Czyli, ze nazwa już zajeta ale się nie wyświetla. Hmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venet0 72 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Chlopaki właśnie nie mogę.. Jak wchodze na *Nazwa uzytkownika* mam: Korzystasz z serwisu Facebook jako artfotografia.pl Aby uzyskać dostęp do tej strony, musisz przełączyć się z korzystania z serwisu Facebook jako swoja strona na korzystanie z serwisu Facebook jako użytkownik. I jak się przełączam to mam: Czyli, ze nazwa już zajeta ale się nie wyświetla. Hmm? Widocznie zajęta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Nie, poprostu od jakiegoś czasu nie działają kropki w nazwie. Jak ja jeszcze robiłem www.facebook.com/mSurf.eu to kropke mi się udało zrobić a jak chciałem do innego serwisu po paru miesiącach to już zablokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach