is_wm 287 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Od ok. godz. 1 w nocy leży hostingcenter.pl, coś z DNS: tracert hostingcenter.plNie można rozpoznać nazwy systemu docelowego hostingcenter.pl. Infolinia nie jest w stanie powiedzieć kiedy awaria zostanie usunięta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Mój VPS "testowo-developerski" zlokalizowany u nich (w dodatku raczej niezbyt tani jak na parametry, więc chciałoby się oczekiwać dobrej stabilności) też leży jakoś od 1 w nocy. W nocy sobie pomyślałem, że pewnie do rana zauważą i naprawią, zwłaszcza, że nawet ich strona nie działa. Kiedy wstałem i nadal leżało to postanowiłem do nich zadzwonić, ale kiedy dział "NOC", który okazał się bardziej infolinią, nic nie wiedział i powiedział mi, żebym wysłał maila na adres w ich aktualnie niedziałającej domenie to stwierdziłem, że czas użyć backupu ;-). 12:30: Właśnie wstało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach