Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Cześć, nie wiem czy ja jestem ślepy, czy usunięto możliwość zmiany stopki/podpisu na forum? Jak to zrobić ? Pozdrawiam, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=signature Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 (edytowany) Lipa [#1024] Nie masz uprawnień do modyfikowania całości lub części informacji w profilu. Kiedyś mogłem edytować podpis. Wszyscy tak mają ? Widzę, że nowi użytkownicy mogą zmieniać podpisy itd. Dzięki za link Edytowano Styczeń 8, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Ustawienia zapisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Kolopik masz tę samą grupę co mSurf więc musisz mieć taką możliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 (edytowany) Co? gdzie? jak? W panelu użytkownika nie mam takiej zakładki jak: Ustawienia zapisane (jeśli o to Ci chodzi) Chyba, że chwalisz się, że u Ciebie działa Rozwiń trochę swoją wypowiedź @Tomasz Fiedoruk Niestety u mnie nie śmiga:( Edytowano Styczeń 8, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 No gdy ja zmieniam i klikam zapisz to mam Ustawienia zapisane Nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Ja w ogóle nie mam dostępu do opcji podpisu, kiedyś był. Jak próbuję wejść bezpośrednie do edycji stopki przez link, który podał Regdos (http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=signature) To wypluwa: " Wystąpił błąd Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewien jak używać funkcji lub nie wiesz dlaczego masz ten komunikat, spróbuj zobaczyć do plików pomocy aby uzyskać więcej informacji. [#1024] Nie masz uprawnień do modyfikowania całości lub części informacji w profilu." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 A sprawdzałeś z innej przeglądarki? Może coś ci się wysypuje w oglądarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Na Firefox'ie i Chrome'ie tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Mógłbym prosić jakiegoś admina, żeby się tym zajął ? Z góry dziękii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Mi na G-G Chrome normalnie działa edycja stopki ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 @Kolopik zerknij teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Śmiga Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach