Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Potrzebuję skrypt katalogu stron/firm , z możliwością wdrożenia płatności sms lub via voucher . Nie musi być koniecznie podział na kategorie, przyjazny dla wyszukiwarek, łatwa ingerencja w szablon, przy dodawaniu strony / firmy : Dodanie tytułu, adresu, opisu, malutki zrzut ekranowy strony lub możliwość wstawienia loga własnego. ew. Mapka via google . Najlepiej darmowy acz kolwiek mogę sobie pomarzyć ew. do 200-300 zł . Co polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Ja polecam Webmini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Może ktoś naprowadzić na download ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 Ja polecam Webmini Webmini to najgorszy najbardziej "banowalny" przez google skrypt... Zobacz, może któryś Ci przypasuje a) seokatalog (płatny, najlepszy) b) pksi (darmowy) c) INDEXU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 Webmini to najgorszy najbardziej "banowalny" przez google skrypt... Zobacz, może któryś Ci przypasuje a) seokatalog (płatny, najlepszy) b) pksi (darmowy) c) INDEXU Skąd takie info? Poza tym autor wątku od Stycznia pewnie zdążył wybrać skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 (edytowany) Skąd takie info? A to jakaś nowość? To raczej oczywiste od przynajmniej 3lat. Na własnej skórze się przekonałem. Specjalnie dla Cb nieco chaotyczny screen, kilka postów z różnych 4 tematów z PiO 2009 i 2012: http://vpx.pl/i/0Vk5q.png Poza tym autor wątku od Stycznia pewnie zdążył wybrać skrypt Fakt ale być może innym się przyda Edytowano Maj 9, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 A to jakaś nowość? To raczej oczywiste od przynajmniej 3lat. Na własnej skórze się przekonałem. Specjalnie dla Cb nieco chaotyczny screen, kilka postów z różnych 4 tematów z PiO 2009 i 2012: http://vpx.pl/i/0Vk5q.png Fakt ale być może innym się przyda Aktualnie prowadzę 5 katalog oparty o Webmini i jakoś nigdy nie przydarzyła mi się taka sytuacja. Pewnie panowie zasypywali swoimi linkami inne katalogi. Mój zdobył niedawno PR1 i jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2012 Do czasu Kolopik, do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach