furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Witam, Szukam hostingu nim więcej w takich parametrach. Dysk: do 100GB Transfer: 1TB Panel Plesk lub DirectAdmin Pełna kontrola nad DNS dla domen. Opłata miesięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 (edytowany) Do 100GB? Rozumiem, że 1GB też Ci starczy ? Sprecyzuj trochę. Ile jesteś w stanie zaplacić, lokalizacja itd. Wiem, że w USA sprzedają takie ogromne konta www Edytowano Styczeń 7, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Może lepiej niech napisze ile obecnie wykorzystuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Ok zmiana kryterium do 35 zł miesięcznie Proszę o propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 (edytowany) http://hitme.net.pl/hosting_www.php Pakiet Biznes PRO za 35zł/m-c. http://www.ionic.pl/hosts.php Pakiet Max 35zł/m-c z groszami. Edytowano Styczeń 7, 2012 przez Aimer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Tak zapytam, ostatni hosting no-limit nie zdał egzaminu? :-) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Zdał to jest pod drugi projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Aimer, te propozycje od Ciebie nie spełniają warunków, Furek chce: Dysk: do 100GB Transfer: 1TB za 35 zł. miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Takie rzeczy tylko na allechłosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Aimer, te propozycje od Ciebie nie spełniają warunków, Furek chce: Dysk: do 100GB Transfer: 1TB za 35 zł. miesięcznie Ok zmiana kryterium do 35 zł miesięcznie Proszę o propozycje. Przecież napisał, że zmienia kryterium na "do 35zł na miesiąc". Ja rozumiem to tak, że oczekuje propozycji do tej kwoty, ale nie muszą spełniać jego wymagań z pierwszego tematu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Tak, dokładnie do 35 zł. Zależy mi też na czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 (edytowany) Furek@ Nie licz, że ktoś Ci zaoferuje dysk 100GB i transfer 1TB w tej cenie, nawet za granicą to graniczy z cudem. Z naszej oferty za 40 złotych miesięcznie mogę Ci zaproponować poniższy serwer: Basic MZ FOUR: http://www.mzone-net...hp?d=kontawww_1 Na serwerze Basic MZ FOUR masz 16 GB dysku i 200 GB transferu na miesiąc. Panel cPanel, ale jak usilnie chcesz to mogę Ciebie wrzucić na serwer z Directadminem. Edytowano Styczeń 8, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 U nas też sie nie zmieścisz z tą kwotą Możemy ci dać maksymalnie: Dysk: 100 Gb Transfer : 600 GB Limit procesora 30 % Cena za miesiąc : 35 zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Ok, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Znajdź 2 taką osobę, albo 3 dodatkowe i bierzcie kimsufi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Znajdź 2 taką osobę, albo 3 dodatkowe i bierzcie kimsufi. Tylko znów konfiguracja, zabezpieczenie, czuwanie, naprawianie dedyka to też nie jest 10min a jeśli jest newbie i jesli nie zatrudniłby administratora to wykosztowałby się na reinstalle systemu chyba więcej niż ten dedyk jest wart... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 jesli nie zatrudniłby administratora to wykosztowałby się na reinstalle systemu chyba więcej niż ten dedyk jest wart... Tak tak.. standardowe rozumowanie klienta. "ile? przecież to więcej niż serwer kosztuje". Trochę śmiszne, ale prawdziwe. I tydzień bez takiego klienta, tudzież dwóch, to tydzień stracony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2012 Miłosz... Sam też nie chciałbyś za wiele dokładać do biznesu. A jeżeli na takich rzeczach się nie zna to nie warto, aby się rzucał od razu na coś takiego. Ja sam zakupiłem VPS w ionic, praktycznie nie wiedząc nic i muszę przyznać, że taki świeżak, musi poświęcić na prawdę wiele czasu, aby to wszystko śmigało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 WIadomo, że ktoś kto się nie zna na Linuxie to raczej będzie mu sprawiało duży problem a w szczególności konfiguracje różnych usług. Dlatego też są hostingi już gotowe do kupienia gdzie wrzucasz strone i inne pierdoły. A jeżeli już tak bardzo chcę kupić vps czy dedyk to wtedy zatrudnia się admina. Nie rozumiem w czym tutaj jest problem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach